#DRUG-FREE - SEJAUH MANA SHAKLEE BERKESAN MENYEMBUHKAN PENYAKIT

By
Advertisement

DRUG-FREE LIVING 

Hasil dari perkongsian group shaklee yang saya sertai..... ramai rupanya yang berjaya menghentikan pengambilan ubat-ubatan (drug-based) sejak mengamalkan shaklee.

Macam saya .... tak pernah ambil ubat kolesterol statin (lovastatin) walaupun tinggi pernah jejak angka 13. 
Saya kawal dengan supplemnent walaupun belum kenal shaklee. Dah kenal shaklee lagi rasa bersyukur sebab memang nampak kesan perubahan pada kesihatan saya. Gout berkurang dan semakin hilang.... kadang2 je ada kalau makan seafood berlebih-lebih... hehe. Tapi saya tak pernah lagi sampai kena telan ponstan.
Jom baca testimoni sahabat-sahabat dari geng shaklee iReach.... semoga memberi panduan kepada anda yang membaca entri ini untuk memilih supplement yang sesuai dengan anda.










2 comments:

Hamidi SP said...

Semakin hangat nampaknya Shaklee ni kan..

Ummi Naimie said...

InsyaAllah setakat ini, saya rasa Shaklee ni memang berkesan membantu meningkatkan kesihatan diri. Dah lama tinggal ubat.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.