Kenapa saya jatuh cinta dengan Shaklee?

By
Advertisement
Kenapa saya jatuh cinta dengan Shaklee?
Maaf mungkin ada yang menyampah nak membaca tentang Shaklee ni.... hehe
Saya susah sikit nak jatuh cinta dengan orang.... tapi tak dengan produk. Tak kira la apa produk pun kalau saya dah suka maka wajib masuk ahli.

Ringkasnya seumur hidup saya tak pernah dengar langsung nama Shaklee hinggalah pada setahun yang lalu saya terlihat gambar di bawah lalu di newsfeed  saya.

Teruja!!!
Terus tanya jiran dekat sini sapa jual shaklee kat area sini.
Kesannya .... ???
Berjaya atau tidak boleh baca di SINI.

Kemudian ..... masalah tak selesai lagi.
Masalah ni berat bagi saya....
orang nampak saya sihat tapi orang tak rasa apa yang saya rasa....
penyakit yang malu untuk saya akui
ye laaa...saya belum la tua lagi nak menghidap penyakit sebegini
tapi apakan daya....
salah sendiri
saya malas bersukan!
saya tak kawal makan!
akibatnya .....
saya mendapat penyakit ini.... baca di SINI

Dan yang akhir....
tentulah INI  
hehehe..... 
(tutup muka maluuuuu)
suatu hari nanti saya mahu angka itu akan bertambah lagi disebelahnya.
insyaallah.

ORDER SHAKLEE  SECARA ONLINE DI SINI : KLIK BELI SHAKLEE
 

Teruskan berdoa untuk saudara kita di Gaza, Syria, Rohingya dan dimana sahaja di dunia ini.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.