NAK GEMUK TAK?

By
Advertisement
Kuat la sikitttt.....
eeiiii apasal la ko ni kurus sangat???
Ko tak makan ke haaa....???

Macam ni.... tengok aku buat macam mana?

Sodok... tolak pakai kaki!!!

Dua orang sepupu yang lahir pada tahun yang sama... bulan yang sama.... beza 10 hari je. 
Tapi... sorang badan tafff.... sorang kuyus nampak tulang
paling sadis bila yang sorang  tu cakap....
eiiii...aku rasa nak cucuk aje la kat badan kau ni.... kalau aku cucuk boleh tembus ni...
hamboiii... hahahah
bengang aje si kurus tu
Tapi itu lah nak buat macam mana....
makan bukan main lagi tapi tetap juga tak mau jadi daging hik3... cian dia

Tak pe... bulan ni nak paksa dia minum mealshake
nak gemuk tak? nak gemuk tak?
hahaha....

Bagi ibubapa yang risau anak terlalu kurus dan tak ada selera makan boleh la cuba bagi mealshake ni.... lagipun bulan ni ada promo beli 6 FREE 1.
Tapi Mealshake bukan untuk kanak-kanak sahaja ye,,,, orang dewasa pun boleh ambil juga. Nak lagi power ambil sekali dengan multivitamin Vita Lea.



Kebaikan Meal Shake

☆Makanan tambahan segera yang rendah lemak dan rendah glycemik (kandungan glukosa)

☆Tiada pewarna, perasa dan pemanis tiruan. Sedap semulajadi 

☆Sesuai untuk seisi keluarga, bukan kanak-kanak saja. Ibubapa yang ambil ESP boleh kongsi Meal Shake dengan anak-anak kalau nak jimat.

☆Sesuai untuk anak-anak yang kurang selera makan.

☆Sesuai untuk individu yang nak naikkan berat badan (hubungi saya untuk cara pengambilan yang sesuai)

☆Membantu kurangkan dan percepatkan pemulihan masalah kulit pada kanak-kanak seperti ekzema, ruam dan elergi.

☆Kurangkan sembelit kanak-kanak.

☆Sebagai penambah tenaga (energy booster) yang sedap dan mudah disediakan.

☆Rasa kenyang dan bertenaga lebih lama.

WM RM113.75 / EM RM121.25
544 gram
Tahan sehingga 2 bulan

SMS@WHATSAPP 0123117349 untuk pembelian... free pos!











✿*~ Ingin Daftar Ahli Shaklee? SMS @ Whatsapp 012 3117349 ~*✿ Disclaimer Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyaki

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.