TUDUNG DENIM SULAM CHIFFON SAIZ L & XL

By
Advertisement
Saiz XL rm64,       saiz L rm59 ---> tidak termasuk pos


SOFT awning

Material:
Body: Denim plain + Denim sulam + Chiffon
Awning: Denim



Size: L

Measurements:
Labuh depan: 19-21"
(except ZSSL26 length approx 22")
Labuh belakang: 27-28.5"
Lebar bawah: 34-37"
Saiz muka: 10.5-11" (stretchable)



Size: XL

Measurements:

Labuh depan: 21-23"

(except ZSSX25 length 20-21")
Labuh belakang: 29-31"
Lebar bawah: 37-39.5"
Saiz muka: 10.5-11" (stretchable)

Please expect some differences from the measurements given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings












Assalamualaikum
kepada yg berhajat utk memiliki tudung Sofia ini sila beri kod tudung - saiz - nama - alamat - no tel - dan sms/wassap ke 012 3117349


ada sapa2 berkenan dengan baju ni?
Saiz XL 
harga Rm 59 tapi kwn nak jual rm50 je sbb besar sgt katanya
jadi total rm56 dengan pos
fabric cotton
sms 019 7542021 



✿*~ Ingin Daftar Ahli Shaklee? SMS @ Whatsapp 012 3117349 ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.