ISTERI CEKUP SUAMI DENGAN SKANDAL HANYA APRIL FOOL

By
Advertisement
Laaaa...... tipah tertipu yee.... koh koh koh
ye ye korang share video ni dan bagai nak rak bagi komen
berkapal-kapal sumpah seranah yang sudah korang lontarkan
rupa-rupanya.... tipuuuuu
dan aku yakin lepas ni akan berjet-jet pulak maki hamun korang untuk rancangan tak berguna nih
sabarrrrr
sabar tauuuu
tak guna marah2
nanti dapat heart attack susah!!!



YA! Satu Malaysia tertipu dengan video lakonan pasangan Melayu Singapura yang tersebar di media sosial sejak dua hari lepas.

Video yang terbahagi kepada dua bahagian itu mempertontonkan situasi dimana seorang isteri berang dengan suaminya yang didapati kantoi keluar bersama skandal gadis yang lebih muda.

Ditambah lagi dengan elemen rakaman "Handphone", maka ramai yang mempercayai kejadian itu seakan benar-benar berlaku.


Melalui laman Facebook Stesen TV Singapore, Media Corp memuatnaik gambar 3 pelakon ini dengan caption "HAPPY APRIL FOOL'S DAY" bersempena tarikh 1 April pada hari ini. Video ini juga dibuat untuk rancangan TV Popular di negara itu, The Noose.

Kita semua sepatutnya mengjangkakan perkara ini lebih awal... namun memandangkan si pelaku adalah orang Islam maka ramai yang mempercayai lenggang lenggok pelakon itu.


Watak utama dalam video itu dilakonkan oleh Siti Khalijah Zainal, Melayu kelahiran Singapura, yang turut dibantu oleh watak suami bisu dan gadis gedik...

CAkkkk!!! SAYA LAH MAKCIK GEMUK ITU!!!
sumber : http://penpatah.blogspot.com/2014/04/isteri-cekup-suami-dengan-skandal.html

✿*~ Ingin Daftar Ahli Shaklee? SMS @ Whatsapp 012 3117349 ~*✿ 

1 comments:

Mar Mansor said...

hahaha..tipah tertipu..sungguh!!

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.