TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE AYU

By
Advertisement
Assalamualaikum
Cuaca sejuk sekarang nih kan.... kata dorang salji bakal turun di Malaysia 2015. Benarkah? Kemudian dua hari lepas sibuk pula orang share konon-kononnya salji turun di Indonesia dan mengaitkannya dengan kesejukan yang di alami di Malaysia tapi bila di google tak jumpa pun berita salji turun di Indonesia.

Eh.... nak cerita pasal set kurus shaklee sebenarnya. Wanita dalam gambar di bawah ni Ayu... pengguna set set kurus shaklee yang dah berjaya turunkan berat badan beliau dari 73 kg ke 61 kg.
Korang kalau tak percaya boleh sms/ wassap ayu SID 1093011 SITI NORAYU MAT ALI

Siti Norayu - 019 7625193
(orang Kluang kalau nak order shaklee dan kek boleh la roger2 no di atas)

ayu ni ada kedai kek kat Kluang.... jadi tak heran la kalau dia chubby sikit, pengusaha kek katakan.... hehe tapi takkan nak chubby selamanya.. kan.. kan... jadi tak sia-sialah beliau mendaftar sebagai ahli shaklee dan jadi pengguna. Dalam masa 1 minggu turun 2 kg katanya....
wahhh jeles akak dikkk...
oh ye... ayu ni dah ada anak pun... 
pada mulanya dia beli mealshake dan vita c chewable untuk anaknya sebab anaknya ada masalah kulit sensitif.
kemudian dia beli omega untuk suaminya juga.... haaa yang ni yang best nih.... tapi akak malu la nak citer kat sini... akak syorkan korang2 kalau tengok suami letih je jangan la kedekut belikan supplement ye... 
kan untuk kebahagiaan korang jugak.... bila sihat tentu bahagia kan ... hehe.

SET KURUS SHAKLEE
ALFALFA RM 53.75
LECITHIN RM 52.50
HERBLAX RM 52.50

Nak dapat harga ahli dan kumpul point utk bonus???
DAFTAR AHLI RM 75 SEMENANJUNG - RM 85 SABAH SARAWAK (TERMASUK POS)
CUMA BERIKAN BUTIRAN ANDA
*NAMA
*IC
*NAMA PASANGAN
*IC
*ALAMAT
*EMAIL
*~ Ingin Daftar Ahli Shaklee? SMS @ Whatsapp 012 3117349 ~* 

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.