SMBG REUNION

By
Advertisement


 
Siapa sangka setelah sekian lama meninggalkan alam persekolahan kami akhirnya bertemu kembali di sebuah majlis yang glam & glitz gitewww.... di Ndah Catering & Wedding Planner
sebenarnya dorang ni dah beberapa kali berunion tetapi kali ini yang paling gah la kiranya sebab dah nak masuk 4 - series!
huhuuu..... macam tua je.... macam makcik2 je... hahah

Lamanya tinggalkan alam persekolahan tapi bila sekali berjumpa rasa macam budak2 balik pun ada... riuh rendah bertanya khabar....  semua dah berjaya membina karier 
Muka masing-masing tak banyak berubah masih boleh cam lagi 
yang berubah cuma saiz je la.... dulu sekeping sekarang berkeping2
dan lagi dulu gelap sekarang cerah....
haha ada jugak yang tanya apsal ko putih sekarang?
laaa.... 
tepek je bedak sejuk hari-hari kompom putih... hehe

layan gamba je la....
bukan senang nak masuk dalam blog cerita tentang tuan tanah nih... hehe















✿*~ Ingin Daftar Ahli Shaklee? SMS @ Whatsapp 012 3117349 ~*✿ 

1 comments:

Fitri Luv Nisak said...

Salam kak, maaf ganggu. Cuma saya mahu kongsi sekiranya akak mencari simpanan dan perlindungan boleh hubungi saya. Kalau ada kawan yg bertanya pun akak boleh refer saya. Terima kasih sudi bantu..

Fitri Prudential BSNTAKAFUL
0133184219

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.