KHAS UNTUK WANITA - ALFALFA + ESP MANTAPKAN PAYUDARA

By
Advertisement

Salam.... Selamat tahun baru buat pembaca blog aiyang disayang.
Macam biasa awal bulan ni pasti ada promo dari Shaklee.
Kalau bulan lepas promo Omega sangat mendapat sambutan, bulan ni lebih meriah lagi dengan promo Alfalfa buy 6 FREE 1
Harga Alfalfa RM53
Harga Promo SMS/Wassap ye... pm inbox pun boleh

A;falfa ni banyak khasiatnya.... dalam kebanyakan set mesti kena ambil alfalfa.


Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata) & Eczema

Alfalfa, B-Complex, Garlic, Vitamin-C & Herbal Blend



BreastFeeding Set

Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Alfalfa, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix, Omega Guard & Performance Drink. 




Fertility Set

Alfalfa, GLA Complex, Vita-E, Zinc Complex, Coqhealth, B-Complex & Vitamin-C. 



Gout Set
Performance Drink, OmegaGuard & Alfalfa. 


Irregular Period/ Menses

Alfalfa, GLA Complex & OsteMatrix 


Weight Management

Herblax, alfalfa, Lecithin, Omega Guard, Cinch Shake Mix & Cinch Energy Tea Mix. 


tapi yang paling amazing ialah hasil gabungan ESP + Alfalfa ..... heheh
Macam BEST jee.... macam MESTI TRY jee.....

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.  

Selain itu ada lagi khasiat alfalfa nih
bestkan.... harga pun tak mahal 
bulan nih lagi jimat....kongsi2 beli dapat harga super jimat
nak  order sila sms/wassap ai 012 31173409



KHASIAT ESP

kenapa ramai yg sukakan ESP?



-ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

-ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih

-Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak

-ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
-Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
-Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
-Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
-Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati


✿*~ Ingin Daftar Ahli Shaklee? SMS @ Whatsapp 012 3117349 ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.