TOLONG LIKE FANPAGE FACEBOOK SAYA!

By
Advertisement


Hai semua, saya harap anda sudi Like Fanpage Fb saya. TQ :)
 
Alhamdulillah... menjadi...suke2... hehe.... Sian makcik ni ketinggalan sokmo. Orang lain dah lama buat, makcik je baru nak try. Sebenarnya saja je test buat tutorial ni.... musim hujan ni lemau jadi nak hilang ngantuk tu yang cuba buat tutorial TOLONG LIKE FANPAGE FACEBOOK SAYA!

 Ini sebenarnya salah satu cara untuk mendapatkan LIKE secara percuma tanpa paksaan. Bagi yg ada budget bolehlah bayar fb ads.... yang takde bajet boleh guna cara ini.... berkesan ke tidak bergantung kepada belas ehsan pengunjung... sapa suka LIKE sapa tak suka.... buat dono je.... hukhuk.

 Sekian.... harap2 adalah yang sudi LIKE.

 Nak buat juga? sila jenguk SINI

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.