PROMOSI APRIL: OSTEMATRIX Penawar Sakit Tulang atau Malas!

By
Advertisement

Assalam...
Betul ke ada penawar untuk penyakit malas? hehehe....
Apa pun baca testimoni dorang yang makan ostematrix ni....



Sekiranya anda mempunyai simptom seperti di bawah ini, anda mungkin individu yang memerlukan OSTEMATRIX
- kerap keletihan
- sentiasa kebas dan cramp anggota badan
- sering sakit pinggang, sakit belakang, lutut dan sendi
- mengalamai sembelit dan buasir
- migrain atau kerap sakit kepala
- susah bangun tidur
- mempunyai masalah gigi atau kuku yang rapuh dan mudah patah
- tumit kaki pecah dan kasar

selain itu
- ibu berpantang yg ada masalah sembelit dan buasir
- ibu hamil yang sering cramp dan kebas kaki
- ibu yang menyusukan bayi

malas ada???
ohh.... bila dah sakit badan, sakit tulang maka tentulah rasa malas nak bangun pagi.... malas nak buat kerja itu ini.... kan...kan.... heheh jadi sesiapa yang ada penyakit malas tu boleh  try makan oste ye...  
Oste ni sebenarnya supplement kalsium.

ps: nmpknya tuan blog ni pun perlu ambil oste jugak!!!

sesiapa yang nak boleh sms/wassap 012 3117349

Sepanjang bulan April ni promo OSTE... buy 6 FREE 1
harga retail rm 61







✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.