PELATIH PLKN WANITA MENARI ALA-ALA SEKSI

By
Advertisement


klip video ni dah tersebar beberapa hari lalu sebenarnya.
Bagi yang suka benda-benda macam ni dorang mesti komen ok apa tu,.... bukan tarian bogel punnnn!!!
Nak berhibur pun salah ke????
Ha.. ha.. ha... ye lah kan..... sedangkan PM pun suka tarian kpop inikan pula rakyat kekekeke

TAPI bukan semua orang boleh terima ye benda-benda macam ni... lagi-lagi ibubapa. Sedih!!! Kalau baca komen-komen bawah video lagi sedih .... lebih-lebih lagi yang beri komen itu lelaki. Tergedik2 tertonggek2 alahaiiii..... lebih baik tutup je la PLKN tu... tak membazir duit negara. Kalau keluar PLKN tu sama je feel remaja ni tak berubah pun jadi baik baik tak payah .... patutnya makin insaf... makin baiki diri dengan nilai-nilai murni... yg beragama Islam pulak makin kenal dosa pahala... ini????






✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.