maya zahra team cikgu terbaik!!!

By
Advertisement


salam...
ehhh tak sangka pulak entri gedik tentang kertas periksa beberapa hari lalu mendapat respon yang sebegini 
nak tergelak pun ada
nak marah.... nak marah sapa?
aduhaiii..... terima kasih lah cik puan maya zahra team aka MAYA DIANA 
atas segala keprihatinan dan kesanggupan cik puan maya zahra singgah ke blog ini dan memberi tindakbalas yg sungguh efektif.
tak lupa juga setinggi-tinggi penghargaan kepada guru-guru yang memberi komen.
kalau macam ni lah gaya dedikasi seorang pendidik menangani isu kecil sebegini memang dijamin segala urusan akan berjalan lancar dan cemerlang gemilanglah sekolah.
Saya rasa tak payahlah cik puan zahra team aka Maya Diana mengambil serius sangat tentang cerita budak tahun 2 yang tak berapa cerdik ditambah pula dengan parent2 yang memang banyak 'songeh'. Cerita tu pun bukan menghentam guru satu negara... ini cerita biasa je di satu sekolah yang tak disebut pun nama.
Paling senang anggap je lah cerita itu hanya rekaan dan segala watak2 yang disebutkan itu juga adalah hayalan penulis sahaja. Ahhh.... nak senang cerita saja je nak tarik trafik... kekekeke
\
Lagipun memang salah murid pun.... sapa suruh padam jawapan salah dan tanda tempat lain.... sepatutnya kalau buat salah jangan padam. Biarkan.... jadi takdelah kertas periksa tu comotkan?
Budak biasalah memang pandai menipu!!!!  Dan memang itu MAKAN dia!!!
errr..... cikgu sekarang memang guna bahasa macam ni ke? baru tahu.... adehhh nyerinya!


Sekian.

*** atas sebab malas nak jadi popular maka dengan rasminya entri sebelum ini ditarik keluar dari blog ini. Sesiapa yang rajin dialau-alukan  singgahlah  ke page maya zahra shoppe untuk shopping di sana. Semoga maju jaya sis! Doa saya lagi agar puan dan suami (ikutkan hati yang baik nak je letak wajah manis cikgu supaya cepat cikgu dinaikkan pangkat....tapii.... ahh tak pe lah tak sampai pula hati saya takut akhirat nnt sukar nak cari cikgu) .di kurniakan anak yang soleh, bijak pandai dan tidak tahu menipu dan supaya tidak jadi bahan umpat keji orang. PEACE!







✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

4 comments:

Maya Zahra Team said...
This comment has been removed by the author.
Maya Zahra Team said...
This comment has been removed by the author.
Maya Diana said...

Cubaan kali ke 3

Salam aidilfitri maaf zahir dan batin

Semoga anak u berjaya dunia akhirat :-)

#maaflah....baru perasan post ni tuju kat ai...dah lama tak aktif berblog....

Maya Diana said...

Cubaan kali ke 3

Salam aidilfitri maaf zahir dan batin

Semoga anak u berjaya dunia akhirat :-)

#maaflah....baru perasan post ni tuju kat ai...dah lama tak aktif berblog....

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.