Kena Serbu

By
Advertisement


Hari ni bersemangat pergi HQ Shaklee nak memborong Omega dan lain2..... 
sampai2 je tengok orang punya la sesak..... 
lerrrr...... ingatkan tengahari,  Isnin pulak tu lengang tak ramai orang.....
sekali dapat giliran ada 143 orang lagi dihadapan!!!

Duduk dah setengah jam angka giliran bergerak ke 1078
tak boleh jadi..........
BALIK
esok pagi-pagi datang balik
hehehe

memang dasyat shaklee 
siapa dah kenal shaklee akan tahu apa keistimewaan produk nih
dah pukul 4.30 petang mama Ija mesej (upline)
kak hasben saya ada kat hq .... nak beli apa???
ooohhh
alhamdulillah
memang sebelum ni awal2 kenal shaklee hasben Ija (Munzir) ni la yang hantar barang malam2
pastu rasa kasihan pulak sebab dia duk jauh nun di Puncak Alam sana
tapi dia memang sukarela nak hantar 
tak kena charge pun
senang kannn

ada sesiapa yang nak join member shaklee jangan malu2 ye 
sebab saya ni penyegan dengan orang yang tak dikenali jadi saya akan rujuk pada upline terus
dia  yang akan daftarkan dan hantar ke rumah jika area dekat2 lah
kalau jauh tu kena la pos... 
yang penting bagi detail peribadi
chaiyokkk








✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.