HIGHWAIST CANDY PANTIES .... Larissss!!!

By
Advertisement
Pagi tadi barang yg dipesan sampai..... pesan 50 pcs tapi share dengan sorang lagi kwn kat JB jadi dapat la 25 pcs seorang.... 
Saspen betul..... ada ke orang nak beli benda ni ekkk.....
sekali tunjuk kat kwn haa.... kauuu
dua orang ambik 3 helai sorang.... sorang ambik 10 helai.... anak saudara booking 12 helai
ohhh..... laris rupanya (walaupun baru laku 25 lai tapi bangga abisss).... hahahah...
alhamdulillah.... pasni bolehlah acik order lagi!!!





Ini namanya 

HIGHWAIST CANDY PANTIES (ini bukan sekadar Panties biasa)

~~~ Boleh kempiskan perut lagi !!! meh cuba meh !!!!

Panty kempiskan perut ### pinggang panty tinggi slimming

UKURAN : Free saiz S - XXL boleh memakai

BAHAN : Di perbuat daripada kapas 90% dan 10 % spandex


FUNGSI :

-Membantu merampingkan pinggang dan perut.
-Mengangkat punggung dan PADATKAN BAHAGIAN PUNGGUNG yg JATUH.
-Sesuai di pakai sepanjang hari dan paling efaktif di pakai pada saat tidur utk pembakaran lemak.
-Terasa nyaman dan tidak menganggu aktiviti seharian. @Jika di pakai sambil bersenam dapat mempercepatkan pembakaran kalori.
-Cara mudah dan efaktif utk membuat tubuh anda lebih ramping. -Guna kan secara rutin maka efaknya akan segera terasa.
Testimoni2 sangat selesa di pakai

# Material soft cotton dan tidak panas !! Disarankan di pakai sebagai seluar dalam harian.
Boleh beli lebih untuk ganti setiap hari. (copy paste ayat penjual...hik2)




RM15 SEHELAI POS RM 6/9






Selamat menyambut hari raya aidil adha kawan-kawan semua ^____^



✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.