BIKIN PANAS

By
Advertisement
Hari ni Isnin kan....
Cuaca pun sekejap panas sekejap mendung sekejap hujan
Tapi itu semua takde makna
Orang tetaplah berpusu-pusu memborong
borong apa? 
Tengok bawah nih....


Memborong shaklee la adik2 akak2 sekalian

Agak2 larat tak nak tunggu giliran
waaaaa......
sabar2

Tengok senarai order di bawah


kalau tengok list pesanan macam fofular sungguh produk ni kan

tapi memang fofular punnn
tambah2 hari ni produk yang ditunggu-tunggu sekalian lama muncul
taukah apakah dia yang paling dinantikan


VITA- C PLUS

Tapi
hot item tetap lah Lecithin
terlajak larissss
belum sempat sampai giliran stock abisss

sabauuu je lahhh



ps: sesiapa yang nak merasai kepanasan SHAKLEE jangan malu jangan segan ... jom join saya sebagai ahli ... RM 65 sahaja seumur hidup dan tambah RM10 lagi untuk kos penghantaran jika anda duduk jauh dr laluan saya....





✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.