Pengedar bebas SHAKLEE diperlukan di semua DAERAH di seluruh MALAYSIA sama ada PART TIME/FULL TIME.

By
Advertisement
Sapa ada masalah sembelit kronik?

semalam aku gi hantar member kit kat kawan aku.... dia ni punyalah gumbira .... walhal aku baru je daftarkan nama dia kat hq... jangankan bonus untung dua posen pun tak merasa lagi.
Dia gumbira sebab sejak makan alfalfa combine dgn lechitin seminggu yang lalu masalah payah membuang dia hilang... dia rasa satu kepuasan bila takde masalah tu lagi.... lagi dia kata tumit kaki dia yang merekah pecah2 dah semakin elok... tumit tak kering lagi... siap tunjuk kaki tu kat aku....(kuang hasam kan...hahah) pastu lagi dia kata dia tak migrain bila kena panas matahari.... dan lagi dia kata black head ke apa ntah kat muka dia tanggal... tu yang dia gumbira sgt2.... macam tak caya kan?
yang dia tak gumbira cuma berat tak turun lagi.... alaaa lek laa baru makan seminggu... kalo seminggu dah kurus lambat la penjual kaya huhuhu.... dia bersemangat sungguh ni nak suruh adik dia makan produk ni ... nak belikan nenek kat kg lah....

okey.... itu namanya nikmat kesihatan... susah buang air besar pun satu masalah serius tauuu... jangan main2!


Jadi dipendekkan cerita .... ada ke sapa2 yang berminat nak jadi member shaklee.... untung tau jadi member dapat beli harga ahli dan kalau jual kat kawan2 dapat untung sikit.... ada bonus jugak kalau rajin.... hehehe


lagi pun shaklee ni bukan setiap negeri ada branch... selain hq kat subang empire ..branch lain cuma ada kat penang, jb, kota bharu, ipoh, kota kinabalu dan kl. 


jadi orang dari negeri lain atau yang jauh nak pergi cawangan shaklee tak payah susah hati... kita boleh hantar barang sampai depan pintu rumah.


TAPI.... kenalah join member... caranya baca kat bawah ni ... (ayat skema di bwh di kopipes dr fb)





Pengedar bebas SHAKLEE diperlukan di semua DAERAH di seluruh MALAYSIA sama ada PART TIME/FULL TIME.

Hanya bermodalkan RM65 untuk pendaftaran ahli & business starter kit, anda berpeluang untuk menikmati pelbagai insentif yang ditawarkan oleh Shaklee:

✔ Ganjaran tunai (CASH)
@ Bonus peribadi sehingga 21%
@ Bonus Kepimpinan
@ Bonus Tambahan
@ Insentif Coordinator sehingga 1.5%

✔ Subsidi kereta (CAR)
@ Insentif wang tunai untuk pembayaran kereta atau suka hati andalah nak buat apa dengan wang tunai itu 

✔ Percutian (CONVENTION)
@ Berpeluang menikmati percutian bertaraf 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee di dalam dan luar negara
@ Berpeluang menunaikan umrah bagi yang muslim membawa bersama ahli keluarga; ibubapa, anak-anak dan saudara-mara

Keratan Akhbar: http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20130608/dn_21/Shaklee-tawar-peluang-pendapatan-lumayan


Bagaimana perlu memulakan sebagai Agen Shaklee?
@ Pendaftaran RM65 seumur hidup - anda akan mendapat member kit
@ Membuat pembelian RM660 (200uv) untuk keahlian percuma
@ Isi borang keahlian dan berdaftar dengan saya:


 **** paling penting nih... sesiapa yang serius nak join tolong mesej kat page aiyang disayang SINI ATAU SMS/WASSAP 012 3117349

P/S minta halal ye saya kopipes ayat awak. 

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.