SERAM - LANGSIR BERPUAKA

By
Advertisement


"Jangan! Jangan! Jangan! Jangan bakar langsir itu. Jangan! Jangan! Saya hanya hendak langsir itu," teriaknya.

"Saya suka langsir ini, saya  suka langsir lama," jeritnya sambl menangis teresak-esak.

"Jom kita bakar langsir ini," usik saya.

Pesakit itu terus meraung dan kemudian menjerit tanpa kawalan. Dia bingkas bangun,  berjalan mundar-mandir di ruang tamu rumah terbabit. Sesekali dia menjerit marah kerana terlalu sayangkan langsir di tangan Boy.

"Kasi saya langsir itu," kata pesakit sambil menangis.

hahhh.... saspen tak ???
kalau nak tau cerita lanjut langsir berpuaka sila lihat SINI
selamat membaca ^___^

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Memang suspen lah Aiyang, terasa seramnya... kesian dgn langsir tu pulak, jadi bahan cerita :D

ferry lazzuardo said...

terima kasih atas informasinya
sungguh bermanfaat artikel ini..thanks for share
model mobil

ferry lazzuardo said...


Jangan berhenti untuk terus berkarya, semoga kesuksesan senantiasa menyertai kita semua.
keep update!Harga Nissan Juke bekas

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.