Wajah Samseng Sekolah Bergari

By
Advertisement

Bila lihat muka toya di atas rasa kasihan.... rasa tak sampai hati nak masuk dlm blog nak kasi orang lain tengok tapi bila tengok video korang belasah ketua tingkatan korang dengan penuh berlagak dan gembira maka rasa marah dan geram melebihi rasa kasihan. Tengok video di SINI

Okey adik-adik yang masih sekolah.... sila jadikan ini sebagai pengajaran. Bila jadi macam ni siapa yang malu...... mungkin korang yg akal senteng tak rasa malu.... tapi fikirlah mak ayah korang... keluarga korang.... manalah mereka nak letak muka @ adakah mereka juga tak kisah????

Allah.... rasa takut pulak.... mengata anak orang.... anak sendiri tak tau lagi macammana akan datang. Inilah cabaran membesarkan anak....  perkara yang ditakuti bila anak perempuan rosak dan anak lelaki pula perosak.... nauzubillahiminzalik!


Apakata layan video ketua tingkatan kena belasah - parody kat bawah ni pulak.....


adik-adik hidup kita ni singkat sahaja.... jgn bazirkan masa remaja kita dengan perkara sia-sia dan jgn sampai jadi sampah masyarakat.... enjoy masa remaja okey..... pilih kawan yang baik-baik ..... jangan ikut perangai lan todak.... iskkkk rasa nak saman je lan todak sebab dah beri pengaruh buruk pada remaja. 
Rasanya pengarah@penerbit drama@filem kat Malaysia ni tolonglah jangan asik buat filem@drama gangster  je....  hebat sgt ke gangster malaysia niii.... puiiii





✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

1 comments:

S.K.A said...

ha3..terbaek la video ni :)

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.