SPENDER PUTIH BERKIBAR DI KUANTAN.... LOL

By
Advertisement
LOGO DACING BAKAL DIGANTI DENGAN LOGO SPENDER!!!!

Tak lama lagi la tu... ekekekeke

kesian adik2 ni kecik2 dah di ajar  dengan budaya lucah.....



Hari penamaan calon biasanya penuh warna-warni yang memperlihatkan pelbagai bendera, slogan dan gimik.

Tetapi kali ini di Kuantan kali ini lain gayanya apabila sebahagian penyokong BN di Kuantan mengibarkan seluar dalam putih bersama bendera parti.

Babak itu berlaku pada jam 10.20 pagi di Dewan Wisma Sri Pahang di mana proses penamaan calon mengambil tempat dan ketika sebahagian penyokong BN mula beredar daripada tempat itu.

Ia kemudian menjadi bahan ejekan penyokong Pakatan Rakyat yang mengibarkan wang kertas RM50, secara tidak langsung menyarankan bahawa kumpulan itu "disewa" kerana tidak mampu menahan panas mentari pagi.

"Nak pergi dah sebab tak cukup duit ke?" tanya seorang penyokong Pakatan.

Soalan itu disambut dengan tampilnya beberapa penyokong BN menunjukkan seluar dalam lelaki berwarna putih yang disangkut di buluh, yang dilihat memperli Setiausaha Agung PAS Datuk Ibrahim Ali yang didakwa terlibat dalam skandal seks sebelum ini.

Selain itu, kelihatan juga seorang lelaki memakai seluar dalam di kepalanya.

mkini
ralat: bukan Ibrahim Ali lah....


Memalukan!!!! UMNO dan LUCAH berpisah tiada.... kikiki


sumber SINI


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.