OMAR BORKAN AL GALA - LELAKI TERLALU 'KACAK' YANG DIUSIR DARI ARAB SAUDI

By
Advertisement


caiiiiiirrrrr tak..... mueheheeee
layan lagi gambar-gambar kat bawah
kehenseman terlampau boleh menggugat ketenteraman awam, menghuru-harakan negara menyebabkan gangguan emosi , histeria dan bla..bla..bla....

tak caya???
baca  SINI !!!
http://1.bp.blogspot.com/_2Li44b7CgsU/TUoYILxF9QI/AAAAAAAAABg/WqYkVs_p-S4/s1600/24998_1392140082575_1204326266_1129842_6076826_n.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_2Li44b7CgsU/TUoXmGn_qiI/AAAAAAAAABQ/INmyeoDNH0s/s1600/29032_1452372588350_1204326266_1267009_4019696_n.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_2Li44b7CgsU/TUoXPAz9uLI/AAAAAAAAABM/hCw6hTX0xTk/s1600/31665_1457048385242_1204326266_1278696_1585978_n.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_2Li44b7CgsU/TUoYLYbCXSI/AAAAAAAAABk/nGDfp7ZfLZY/s1600/26582_1428748957774_1204326266_1214173_2868428_n.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_2Li44b7CgsU/TUoXpXGWyGI/AAAAAAAAABU/eKfyPRj7oXY/s1600/26582_1435689851292_1204326266_1229439_7910876_n.jpg


http://1.bp.blogspot.com/_2Li44b7CgsU/TUoXrXnMJpI/AAAAAAAAABY/wdWs_ctiNhA/s1600/23781_1422045990204_1204326266_1195118_5050855_n.jpg



http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/p480x480/72180_591880480822316_2108409641_n.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-T3J0jZsrFLs/UHqEgVJl62I/AAAAAAAEzqI/4HMD1cWCS0A/s1600/Omar%2BBorkan%2BAl%2BGala.jpg

meowwwww.......... meowwwww....... purrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
sila bayangkan kucing gediksss..... kikiki

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

5 comments:

ohsemtv terkini said...

Assalamualaikum,.... dr ohsemtv:

sungguh kacak permuda ini.... tp napa di halau ye?? emmmm heran sungguh...

Bahrain Ramlan said...

hensome ke?...macam edit filter je..hahahaha

cerita aku said...

Sungguh tak disangka kejadian yang pernah menimpa aku berlaku kepada orang lain.

Aku sangkakan hanya aku saja yang mengalami situasi seperti di atas.

Apa nak buat, memang nasib orang kacak seperti kita ini kadang-kadang begitu. Sabar banyak-banyak.

Untuk rekod: Aku dihantar pulang sewaktu nak masuk ke Sweden pada tahun 2010.


Mantibai
Johor

Lisa Sheila said...

SubhanaAllah..memang kacak..indahnya ciptaan Allah SWT ... kalau lelaki arab yg sekarang ni dah kacak macam ni... pernah terfikir x Nabi Yusof as lebih lagi kan ... tapi apa yang penting ... biarlah kecantikan/ kekacakan seiring dengan akhlak... inshaAllah... :)

Mak Wardah said...

aiyang, memang handsome tapi tsk delah sampai jadi huru hara, insyaAllah

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.