TERKINI - MAKLUMAT PELAJAR SAMSENG DAH TERSEBAR !!! ( KETUA TINGKATAN KENA BELASAH)

By
Advertisement


ISKKK..... MENGGIGIL TENGOK VIDEO NI.... KURANG AJAR SUNGGUH BUDAK2 NI... KECIK-KECIK DAH SAMSENG! SEMOGA PELAKU NI KENA TANGKAP DAN DIHUKUM DENGAN HUKUMAN YANG SEWAJARNYA!









✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

4 comments:

Amirul Ramli said...

Teringat zaman sewaktu sy sekolah asrama dulu. Mcm ni lah lebih kurang. Harap-harap pihak sekolah dah ambil tindakan. Kelau belum lagi semoga cepat-cepat lah insaf wahai anak2 muda.

Alfreedino Ahmad said...

Ini maklumat pembuli:

http://kerabubersuara.blogspot.com/2013/04/maklumat-pembuli-pelajar-dalam-video.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FRzVdP+%28Kerabu+Bersuara%29

Mk Jacobin said...

BUKTI DAN GAMBAR DH JELAS..PIHAK SEKOLAH JGN CUBA NK COVER SETAN2 TU..JGN PEDULI ANK SIAPA..SALAH TETAP SALAH..

S.K.A said...

subhanallah..amende la diorang ni..di sbbkan publisiti murahan ni kn da femes 1Mlysia..kasi hukuman sama diorg..bajet hebat la 2..ALLAH lg hebat la!!

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.