THE PINK SAMSUNG GALAXY NOTE II KINI DI MALAYSIA

By
Advertisement


Well this is rare, the pink Samsung Galaxy Note II has officially landed here in Malaysia, according to a Facebook status update posted by Samsung Malaysia. This is not the first time Samsung released a limited edition pink colored version of its flagship device, the original Note was released in pink elsewhere in the world, as with the Galaxy S II. The pink Note II was announced in Taiwan not too long ago and now, it’s here in Malaysia.
Walawehhh...... telan air liur tengok.... haha. Menggoda betulkan.... merah jambu my peberet.... so suwittt....  ohhh mami mami mami...... 
Edisi terhad .... harga RM2299. Sapa nak beli cepat! Errr....sesiapa nak bagi free kat saya pun boleh gak...ehehee


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

4 comments:

Crew Fathi said...

Wahhh.. comei gitu haa.. ^_^

Samsudin Jidin said...

Ingat mati untuk kusyuk solat - mybabah.blogspot.com

Mak Wardah said...

Cantik tapi nak bagi pada aiyang yg ngeri sikit

Aiyang disayang said...

mak wardah: kenapa ngeri? hahaha....sedih sayaa.....ekeke

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.