Panasss!!! Abby sindir Mahathir - TunM pg Lahad Datu utk begambar je ke? Igtkan nk pg tembak pengganas Sulu td.

By
Advertisement
Kasihan sungguh saya pada wanita bernama Abby Abadi ini....

Tak akan pernah habis isu Abby dengan 'twit'nya. Terbaru Abby sekali lagi menjadi bahan cacian dan makian apabila beliau menyindir Tun Mahathir di dalam twitter.
TunM pg Lahad Datu utk begambar je ke? Igtkan nk pg tembak pengganas Sulu td.


Akibatnya  beberapa blog UMNO yang memang terkenal dengan kepandaian dan kebijaksanaan menghentam Abby secukupnya. Antaranya....

Dipanggil pelacur dan kebodohannya pula melantun-lantun?


Jalang mencari Redho Allah dan seperti serigala berkulit kambing?

Fuhhh.... pedas dan berasap betul tulisan blogger di atas.

Siapa agaknya yang bodoh melantun-lantun di sini.....???

Baca twitter abby di bawah


Bolehkah anda cari perbezaan antara dua akuan twitter di atas?
Jika boleh anda memang bijak tetapi jika anda tidak dapat mencari perbezaannya maka istigfarlah banyak2.




✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... dan terima kasih kerana membaca ~*✿

4 comments:

Amirul Ramli said...

Menyedihkan betul sape yg percaya.. ish3... cari gaduh sokmo.. kan sekarang ni byk akaun2 palsu.

Mak Wardah said...

Nasihat abby supaya diam krn ianya lebih baik

Amy said...

Sape blog pro-UMNO yg biadab sgt nie? Suka2 aje kata org pelacur/jalang.

Amy said...

x boleh la main hentam mcm tu. Ini akn burukkan keadaan. Lain kali nk tulis tu pakai la otak sikit. Nampak benar bodohnya blog pro-UMNO nie!

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.