Update! Ketua Polis Selangor, akui acara tarian separuh bogel semasa acara "Majlis Malam Mesra, Sekalung Budi, Segunung Intan JSJ IPPD Shah Alam" itu benar-benar berlaku dan....

By
Advertisement

Panasss!!! Tiger Show Untuk Jabatan Siasatan Jenayah IPD Shah Alam??


(klik gambar untuk besarkan)


wooohhhh..... terbakar betul hati tengok gambar ni!
ohhh..... ini kerja PDRM ye....
tiap2 malam keluar operasi tangkap pelacur tangkap gro pastu bawak balik simpan ke apa?
patutla tak habis-habis gro kat Kuala Lumpur dan Selangor ni!
eeiiiiii kejisssss sungguhhhh!!!

Kalau betul berlaku seperti dalam gambar di atas tu pihak PDRM kenalah buat sesuatu untuk bersihkan imej yang tercalar dan terbarai
dan kalau tak betul pun kena buat sesuatu jugak....
manalah tau tu pic edit ke....
ini maruah okey..... maruah!!!
bukan baruahhh.....
warghhhh.......



update

Ketua Polis Selangor, Tun Hisan akui  acara tarian separuh bogel semasa acara "Majlis Malam Mesra, Sekalung Budi, Segunung Intan JSJ IPPD Shah Alam" itu benar-benar berlaku.


(klik SINI)






✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

3 comments:

maie1958 said...

polis raja dimalaysia....menteri pulak jenis raw-raw,dah kena la tu,penyamun dan perompak kan sama aja?????

Carlos Santiago said...

aku nak jadi polis juga lah...oh yeahhhhh!!! BANkami

azmie said...

dia tulis "intekma"? bkn ke tu itm, tpt minda intelek mlayo

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

HARGA VITAMIN SHAKLEE. SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!

HARGA VITAMIN SHAKLEE.  SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!
HARGA BAGI SABAH&SARAWAK ADALAH MENGIKUT HARGA WM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.