Kaabah Syiah di Iraq. Lihat!

By
Advertisement

صورة



Inilah Ka'bah mereka. Makam Abbas bin Ali bin Abi Thalib di Irak yang mereka gunakan sebagai tempat berhaji.

Betapa sesatnya mereka dan agama mereka... Syiah rafidhah.





Imej

Imej







✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

6 comments:

kampong lad said...

betoi ka? sapa tu abbas bin ali bin abi tholib?

GeloraHatiMuda said...

rasanya kat pakistan pun ada kaabah syiah...

GeloraHatiMuda said...

sdr kampung lad. abbas bin ali adalah anak saidina ali. Juga diberi gelaran kahalifah keempat selepas saidina ali, saidina hassan dan saidina hussin mengikut fahaman syiah. wallahua'lam

kampong lad said...

khalifah ke4 syiah ialah ali zainal abidin anak saidina hussin.

abah khalisha said...

Buat sendiri

The Seven Thing said...

kami ahli sunnah amat menyayangi ahlul bait...bahkan kami sanggup mati demi pertahankan ahlul bait...imam mehdi juga dtgnya dr ahlul bait...tp syiah rafidah ini bukan menyayangi ahlul bait tp menyembah ahlul bait...rafidah telah mengkafirkan para sahabat nabi yg utama.....kini syiah rafidah la yg jd pembelot besar pd islam, mereka bantu kaum tartar takluki iraq sehingga ilmuan islam dn kitab islam telah hancur, syiah rafidah juga telah membantu amerika menyerang iraq dn kini syiah rafidah telah menyembelih sunni di syria...binatang rafidah ini akan di bakar nanti kerana telah melampaui dan mengingkari sunnah nabi dan telah menolak ayat quran yg mensucikan saidatina aisyah....mereka menyembah ahlul bait bkn mengasihi mereka...khomeini dan ulama syiah akan tanggung dosa setiap dr syiah yg membunuh dan memfitnah mengkhianati sunni....

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HARGA VITAMIN SHAKLEE. SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!

HARGA VITAMIN SHAKLEE.  SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!
HARGA BAGI SABAH&SARAWAK ADALAH MENGIKUT HARGA WM.
KLIK SINI GAK EHH..

Google+ Followers

Powered by Blogger.

Search This Blog

Loading...