Adam Hawa Finale - kecohhh!!!

By
Advertisement
Entah pape la admin Adam Hawa ni.... tak pasal2 je aku rasa berangin malam-malam Jumaat ni. Orang lain malam Jumaat bau wangi aku bau lak yang bau hangit...heeehhhh!

Ceritanya begini.... tengah aku layan fb tiba-tiba melintaslah kat news feed tu benda nihhh....
fuhhh... siap dengan haktuih !!

wohoooo.... apa ingat dia aje pandai print screen kot....kekekeke. 
Bagi pendapat aku la kan...... tak patut betullah admin tu sampai printscreen bagai tu kan......  nampak sgt la tak boleh terima teguran. Apa dia harapkan semua orang akan puji melangitkah drama adam hawa tu?


haaaa...... amik ko!!! 


Kira untungla Nur Hidayah tu tengok sampai episod 80. Aku ni sanggup tengok sampai episod 40+++ je.... 
Memang tak best. Tak ada kepuasan langsung! Mood tak mari macam baca novel.
Dan yang paling sadis aku rasa..... gara-gara drama Adam Hawa ni la yang membuatkan Aaron Aziz kehilangan seorang peminat! Aku la tuh. Bosan betul aku tengok Aaron berlakon. Dalam drama ini dia langsung tak nampak kacak di mata gue....hikkss
Sekian. 
Malam ni malam Jumaat so tak leh membebel panjang2 nnt rosak mood romantis gue..... ekekekeke...





✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.