Innalillah, Robohnya Masjid Bilal Bin Rabah Angkara Regim Syria Laknatullah

By // No comments:




IDLIB (Arrahmah.com) – Kebiadaban rezim Suriah pada hari keempat gencatan senjata fiktif mencapai puncaknya di kota Maarat An-Nukman, propinsi Idlib pada Senin (29/10). Pesawat tempur membombardir masjid jami' Bilal bin Rabah di kota itu dengan tembakan rudal.

Masjid megah itu hancur total. Seluruh bangunannya runtuh. Satu-satunya yang tersisa dari masjid jami' tersebut adalah kubah masjid. Reruntuhan atap, tiang, tembok dan bangunan masjid mengubur semua warga dan benda yang ada dalam masjid.
Penduduk sekitar dan para mujahid memeriksa keadaan masjid yang telah hancur lebur. Mushaf-mushaf Al-Qur'an hanya menyisakan beberapa lembar yang telah sobek-sobek. Seorang mujahid memanjatkan doa dengan penuh khusyu' dan penghayatan. Suaranya bergetar, mendoakan kehancuran rezim Nushairiyah Suriah yang menghancurkan masjid-masjid dan merusak mushaf Al-Qur'an.




Ya Allah..... sedihnya. Sedih sangat. Menitis air mata mendengar doa yang dipohon oleh mujahid dalam video tu.... amin3....


Dari tempat yang paling suci di dunia

Dari tempat dimana Hajar berlari antara Safa dan Marwa
Dari tempat dimana ALLAH mendengar Hajar dan memberikan beliau (telaga) air ZamZam untuk beliau dan anak beliau, Ismail.
Warga Syria berdoa dengan penuh semangat


“Ya ALLAH…Kami datang ke masjid-MU mencari MU”
“Ya ALLAH….Kami tiada sesiapa selain DIRI-MU”
“Ya ALLAH… ENGKAU yang memusnahkan Kisra”
“Ya ALLAH… ENGKAU yang memalukan Firaun”
“Ya ALLAH…ENGKAU boleh memusnahkan segala bentuk kezaliman”
“Ya ALLAH…Musnahkan, hancurkan dan malukanlah si pemimpin Syria yang penipu, Bashar Assad.”
“Ya ALLAH…Tunjukkanlah kuasa-MU ke atas Bashar Assad”
“Ya ALLAH…Hancurkanlah dia kepada kepingan-kepingan, malukan dia dan jadikan dia symbol kepada segala kezaliman”
“Ya ALLAH…Penuhkanlah hati dia (Basyar) dengan ketakutan, goncangkanlah bumi dibawah (telapak kaki) dia serta sekutu-sekutunya.”
“Ya ALLAH…Kami mengadu kepada-MU atas Mizanah yang dia (Bashar) musnahkan, rumah yang dia letupkan, kanak-kanak yang dia sembelih, gadis-gadis yang dia rogol, nenek-nenek yang dia serang dengan ganasnya, datuk-datuk yang dia bunuh, dan lelaki yang dia buru”
“Ya ALLAH…Balaskanlah dendam kami”
“Ya ALLAH…Selamatkanlah kami”
“Ya ALLAH…Kurniakanlah kami kemenangan dari-MU”
“Ya ALLAH…Ianya telah lama (berlaku) dan hanya ENGKAU yang dapat menolong kami”

ALLAHUMMA SHALII 'ALAA MUHAMMAD WA 'ALAA ALIIHI WA SHAHBIHI AJMA'IN









✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

7 Gambar fake Taufan Sandy yang berlegar di media sosial - jom lihat!

By // 1 comment:

7 Fake Hurricane Sandy Photos You’re Sharing on Social Media



Fake Hurricane Sandy photos flew around Twitter and Facebook on Monday, as users shared jaw-dropping images. Unfortunately, the race to post the most striking pics has most folks skipping the all-important fact check.
We’ve gathered up five “Hurricane Sandy” photographs that have spread on the social web, but weren’t actually taken during the massive storm.
Have you spotted a fake photograph? Tell us in the comments below.

1. Tomb of the Unknown Soldier

Soldiers weather hurricane conditions at the Tomb of the Unknown Soldier.
The moving photo purporting to show soldiers standing guard at the Arlington National Cemetery monument during Hurricane Sandy quickly spread on the social web. But the Old Guard pointed out that the photo was actually a shot taken in September.
On Facebook, the group shared a real image taken during the early hours of the storm.
Images courtesy of U.S. Army

2. Statue of Liberty Waves

Is Lady Liberty about to float away?
Not exactly — the above image is a wallpaper from the film The Day After Tomorrow.

3. Clouds Over Manhattan

Sinister clouds could swallow up the Empire State Building.
Image courtesy of istwitterwrong
Sort of true — only it happened more than a year ago. The original appeared on the Wall Street Journal in 2011.
Image courtesy of istwitterwrong

4. Clouds Over Lady Liberty

The Statue of Liberty once again looks to be in danger.
The striking image is a Photoshop job, combining a photo of the New York harbor with a 2004 shot taken by photographer Mike Hollingshead.

5. Storm Over George Washington Bridge

Ominous clouds rolling in over the George Washington Bridge look hurricane-level frightening.
Image courtesy of istwitterwrong
Scary, but actually a Getty stock photo from 2009.

6. Flooded McDonald’s

Virginia Beach could face a McNugget shortage.


Don’t worry — Ronald McDonald is safe. The above photo is from a 2009 art installation.

7. Shark Swims Through Streets of New Jersey

As if flooding weren’t scary enough, according to Twitter, you also have to worry about sharks.
Well, not so much. The rogue shark photo seems to pop up every time a major weather event happens, including in 2011 during Hurricane Irene.

source http://mashable.com/2012/10/29/fake-hurricane-sandy-photos/

Penafian!!! Nabila Huda Nafi Raikan Halloween.

By // No comments:

baca je kat SINI


aku cuma tolong sampaikan je.... takut gak kot aku salah sebar maklumat kekekek..... almaklum artis2 ni sume ada loyer masing2.... kang tak pasal je pulak aku kena samanggg....





✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Gempar!!! Bila si mati pulang hadiri pengebumian diri sendiri

By // No comments:

Brasilia: Seorang lelaki yang bekerja sebagai pencuci kereta di timur laut Brazil menggemparkan keluarga dan orang ramai apabila muncul ketika majlis pengebumiannya.
Ia berpunca daripada kesilapan anggota keluarganya yang tersilap mengesahkan identiti Gilberto Araujo, 41, di sebuah rumah mayat, lapor media di sini, kelmarin.
Keluarga dan sahabat handai Araujo berhimpun dekat mayat seorang lelaki dikatakan Araujo di bandar Alagoinhas, negeri Bahia, apabila Araujo muncul.
Araujo berkata, dia menghadiri majlis ‘pengebumiannya’ itu selepas seorang rakan melihatnya dan memberitahu mengenai ‘kematiannya.’
“Saya cakap, hai semua, saya masih hidup,” kata Araujo kepada laman web berita akhbar O Globo.
Araujo sudah empat bulan tidak pulang ke kampungnya sehinggalah diberitahu mengenai perkara itu.
Lari lintang pukang
Ibunya, seorang pekedai, Maria Menezes, berkata ada beberapa orang yang hadir di pengebumian itu pengsan dan ada yang lari lintang pukang.
“Suasana memang agak mendebarkan. Saya gembira kerana ibu di mana pun akan rasa begitu apabila anaknya yang dilapor mati sebenarnya masih hidup,” katanya.
Araujo juga berkata, selepas dimaklumkan dia sudah mati oleh rakannya, dia cuba menghubungi seorang lagi sahabat di majlis pengebumian bahawa dia masih hidup.
Cubaan menipu
Bagaimanapun, katanya, panggilannya dianggap sebagai cubaan menipu dan memaksanya hadir di majlis pengebumian itu.
Mayat lelaki itu sudah dikenal pasti sebagai Genivaldo Silva Gama dan polis masih meneruskan siasatan.
Inspektor Roberto Lima berkata, kekeliruan mengenai kematian Araujo boleh diterima kerana kedua-duanya ada persamaan iras selain bekerja sebagai pencuci kereta. – Agensi





✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Lantai AL-QUDS Mula RUNTUH Kerana Pengorekan YAHUDI ZIONIS

By // No comments:


Al-QUDS – Salah satu lantai di bandar Al-Quds telah runtuh pada hari Ahad (28/10/2012) yang lepas. Jalan di Bab Al-Amud yang terletak dalam tembok kompleks kota lama Al-Quds membuktikan bahawa ruang di bawah lantai tersebut telah kosong sedalam dua meter. Lubang sedalam dua meter itu memiliki terowong-terowong yang bercabang menuju ke arah kota lama Al-Quds.

Salah seorang peniaga di Bab Al-Amud menceritakan kepada wartawan, "Pada jam empat petang, ketika salah seorang penduduk berjalan di jalan Bab Al-Amud, ia merasakan lantai yang dipijaknya bergerak-gerak. Pada jam lapan malam, kami dikejutkan dengan runtuhnya lantai tersebut. Ternyata tanah di bawah lantai itu telah kosong sedalam dua meter."






Abu Ahmad Dandis, seorang penduduk berusia 70 tahun yang telah bekerja di Bab Al-Amud selama lima puluh tahun berkata, "Inilah kali pertama sejak 50 tahun, lantai di jalan Bab Al-Amud runtuh. Ini kerana orang-orang Israel melakukan penggalian terowong di bawah lantai tersebut sejak 1980. Penggalian itu dimulakan dari Bab Rumani di bawah Jambatan Bab Al-Amud, menuju ke Mu'sharah dua tingkat di bawah jalan Bab Al-Amud, sehinggalah ke kota lama Al-Quds."

Bab Al-Amud yang terletak di kota Al-Quds merupakan salah satu pintu terpenting menuju kota lama Al-Quds. Dari Bab Al-Amud, pengunjung boleh memasuki kota lama Al-Quds dan kompleks masjid Al-Aqsa. Penggalian zionis Yahudi sejak puluhan tahun ini semakin mengancam keselamatan masjid Al-Aqsa dan kota lama Al-Quds.

Penjajah zionis Yahudi bercita-cita untuk merobohkan masjid Al-Aqsa dan membangunkan Kuil Sulaiman di atas kesan-kesan runtuhannya.


sumber  Pulakdah!  

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Astagfirullahaladzim.... Nabila oh Nabila

By // 3 comments:



sumber mynewshub

sekarang ni dah tak ada 'gam' lagi ke.... kalau dulu artis yang tak bermoral memang kena gam, sekarang tak lagi ehhh? sebab apa sekarang ni disaat aku taip n3 ni muka artis ni masih lagi terpampang kat tv3 citer JULIA.
Rosak2.... baruuuu je isu panas pasal baju seksi tu keluar tv... dan baru aje mintak maaf pastu dah buat perangai yang menyakitkan mata.... pastu nnt minta maaf lagi.... kannnn. kesian!
kesian kat ayah dia jugak.... 
kesian jugak dekat johan yg jadi teman lelaki dia.... 
Ya allah, semoga dia ni diberi taufik dan hidayah.




hukum sambut holloween  <----- baca sini ye

update: malam ni kat news feed aku terpampang gambar exschoolmate aku yang sakan jugak berholloween dengan rakan2 dia yang aku kira semuanya melayu.... bila melayu tentulah agama dorang Islam jugak.... dia ni pun budget artis la jugak.... tapi tak popular (aku takla kenal sgt....cuma tau dia satu sekolah). Sedih hokeyyy..... sambut dekat bar & restaurant... yang cina pakai biasa je.... yg dorang melayu pulak lebih2 sakan.... dengan tanduk syaitan segala.... nak sgt berkawan dengan syaitan ke apa dorang nih..... iskkk kenapa la mereka ni tak tau nak hormat agama sendiri.... kalau tak malu dengan tuhan malu la kat manusia yang berlainan agama tu... nape ehhh mereka jadi macam tu...iskkk nauzubillah.... ya allah jauhkan aku dr kesesatan...janganlah Engkau sesatkan kami setelah Engkau beri petunjuk kepada kami.... ampunilah kami ya allah


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Pemuda tampan berubah menjadi anjing.... biar betul???

By // 2 comments:

Haila macam2 perangai manusia nih. Ada  wajah yang tampan macam ni nak dihuduhkan pulak. Kononnya seni! Seni la sangatttt....cehhh.... 
Lelaki yang menggelarkan dirinya sebagai seniman ini telah mengambil kepala bangkai anjing dan menampal ke mukanya. Jom tengok.....


Inilah foto proses operasi wajah dari seorang pemuda tampan menjadi anjing :

1. Wajah awal
mengubah wajah menajdi anjing

2. Bahan dasar: bangkai kepala anjing
mengubah wajah menajdi anjing

3. Pengerjaan di sekitar mata
mengubah wajah menajdi anjing

4. Pengerjaan di sekitar telinga
mengubah wajah menajdi anjing

5. Menempelkan moncong
mengubah wajah menajdi anjing

mengubah wajah menajdi anjing

6. Hasil akhir : guk..guk..guk!!




uhukhukhuk..... tersangatlah huduhnya hokeyyy. 



✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Bayi ini lahir dengan satu mata dan tanpa hidung

By // No comments:

Subhanallah...segala yang berlaku adalah ketentuan dari Allah swt jua.
Bayi ini dilahirkan cacat oleh seorang wanita Cameroon Afrika beberapa bulan yang lalu. 
Cyclops atau cyclopia  adalah penyakit teraneh dan terseram didunia.
Bayi yang dilahirkan dengan penyakit ini mempunya mata yang bercantum antara satu sama lain dan wajahnya terbentuk tidak teratur.
Biasanya hidungnya terbentuk di atas mata atau belakang kepala dan tidak berfungsi dengan sebaiknya. 
(bagi bayi di atas ia tidak mempunyai hidung langsung).
Dinyatakan punca yang menyebabkan berlakunya kecacatan yang sedemikian rupa adalah kerana faktor gangguan genetik atau akibat racun/toksin yang berlebihan yang dikonsumi oleh ibu tanpa sengaja.






 untuk mengetahui kisah selanjutnya boleh baca sumber

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Guru Dera Murid Tadika Dipecat!

By // No comments:

BEIJING – Seorang guru prasekolah di China dipecat selepas laman perkongsian foto di Internet menunjukkan dia mengangkat muridnya dengan memegang cuping telinga kanak-kanak malang itu.

Ibu bapa di wilayah Zhejiang di negara itu membuat aduan kepada jabatan pendidikan tempatan selepas imej tidak berperikemanusiaan itu dimuat naik dalam rangkaian laman sosial Weibo.


Foto itu menunjukkan Yan Yanhong, 20, tersenyum ketika dia mengangkat kanak-kanak yang menjerit kesakitan itu beberapa inci dari lantai di sebuah sekolah di bandar raya Wenling. Foto itu adalah satu daripada lebih 700 gambar yang dimuat naik Yanhong di Internet yang kelihatannya dirakam oleh guru lain.



Foto lain menunjukkan kanak-kanak dengan mulut mereka ditutup pita pelekat dan tangan mereka dilekatkan ke meja agar mereka duduk diam tidak bergerak. Satu lagi foto menunjukkan seorang kanak-kanak dicampak dalam tong sampah dengan belakang tubuhnya melengkung di tepi tong sampah.
Gambar terakhir menunjukkan kepala seorang kanak-kanak diserkup dengan bakul sampah.

Bagaimanapun, apabila bersemuka dengan media tempatan, Yanhong menjelaskan dia dan murid berkenaan hanya berseronok.


Sebuah akhbar tempatan melaporkan: “Tadika itu diarahkan agar menyingkirkan guru terbabit dan melaporkan perkara itu kepada pihak keselamatan awam tempatan.”


Pihak berkuasa yang menyiasat kes itu mendapati Yanhong tidak layak untuk kerja itu, tetapi diambil bekerja ekoran kekurangan tenaga pengajar.


Awal minggu ini seorang lagi guru di negara itu mencetuskan kemarahan apabila rakaman menunjukkan dia menampar kanak-kanak perempuan berusia lima tahun berulang kali. 



mynewshub

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Saksikan Sultan kacak kesayangan rakyat menyembelih lembu qurban

By // 2 comments:
eheee..... tajuk kelasss....
ampun tuanku..... 
jom la tengok-tengok gambar kat bawah....
mood raya lagi ni.... ohhh lupa SALAM AIDIL ADHA semua....






siap sedia dengan parang

KDYMM Sultan Muhammad V dan YTM Tengku Mahkota Kelantan berangkat mencemar Duli ke Majlis Qurban Aiduladha 1433H/2012M bersamaan dengan 11 Zulhijjah di Padang Kompleks Islam Jubli Perak Sultan Ismail Petra,Panji,Kota Bharu.Turut hadir sama pada majlis ini YAB. Tuan Guru Menteri Besar Kelantan,YB. Dato' Nassuruddin Hj Daud Speaker Undangan Negeri Kelantan,YB. Hj Che Abdullah bin Mat Nawi Exco Pertanian serta pembesar-pembesar Negeri Kelantan.KDYMM Sultan Muhammad V menyembelih sendiri 2 ekor lembu Qurban.







✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Wanita itu tidak sepatutnya menjadi guru. Dia bukan manusia, tetapi jembalang!

By // 1 comment:
RAKAMAN video menunjukkan guru wanita (membelakangkan kamera) menampar seorang daripada muridnya.

120 penampar dalam 1/2 jam





BEIJING: Seorang guru prasekolah didapati mendera muridnya dengan menampar serta menendang mereka berkali-kali.
Perbuatan kejam itu terbongkar selepas aksi guru terbabit dirakam kamera litar tertutup (CCTV) yang dipasang di sebuah pusat pendidikan di Taiyuan, utara Shanxi.

Melalui rakaman video selama 30 minit itu, guru terbabit dilihat menampar empat muridnya lebih 120 kali apabila mereka gagal menjawab soalan diberi. Insiden itu disiasat selepas seorang daripada bapa murid terbabit - cuma dikenali sebagai Han kehairanan apabila muka anak perempuannya merah dan bengkak. Media semalam melaporkan, Han pergi bertemu pentadbiran prasekolah berkenaan dan menuntut untuk melihat rakaman CCTV di situ.
Menurut Han, melalui rakaman berkenaan, dia melihat anaknya serta tiga kanak-kanak lain menjadi mangsa dera seorang guru.

“Dalam tempoh setengah jam, guru wanita terbabit menampar anak saya 43 kali, selain menendangnya dua kali,” katanya. Mengenai tiga kanak-kanak lain, Han berkata, mereka masing-masing ditampar 43, 27 dan 10 kali dalam tempoh sama. “Wanita itu tidak sepatutnya menjadi guru. Dia bukan manusia, tetapi jembalang!” katanya. 

Menurut Han, bukan sekali anak perempuannya pulang dengan muka merah dan membengkak tetapi menyangka ia disebabkan kecederaan ketika bermain. Melalui rakaman itu, Han berkata, guru matematik terbabit meminta anaknya mencampurkan dua angka lebih daripada 10.

Apabila anaknya mengaku tidak tahu, guru terbabit menamparnya. Sementara itu, media China melaporkan, guru wanita itu kini dipecat dari sekolah berkenaan. - DM


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Amy Search Umum Restoran Cheng Ho Dengan Rasminya Ditutup…Apa Kes?

By // No comments:
sumber





✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Eeiii.....Ngeri! Mekanik hancur dikisar turbin jet Boeing 737

By // 1 comment:

Kejadian ini berlaku di El Paso International Airport, Texas. Continental Airlines Flight 1515 sedang disiapkan untuk berlepas ke Houston dan seorang mekanik ditugaskan untuk memeriksa bahagian enjin sebelah kanan. Namun, malang bagi mekanik tersebut apabila dia disedut kedalam enjin jet tersebut.

Lihat beberapa keping gambar ditempat kejadian tersebut. Sungguh mengerikan...












P/s: Sebab itulah 'budaya kerja selamat' perlu diterapkan ditempat kerja, silap sikit pasti nyawa akan ada yang hilang...


Sumber: http://www.duniarealiti.com/2012/10/mekanik-hancur-digilis-turbin-jet.





✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Isu rogol : DAP tepuk meja pertahan "Tok Guru"

By // No comments:

NONE
DAP hari ini berkobar-kobar mempertahankan PAS ekoran tuduhan pemimpin MCA bahawa mursyidul am parti itu Datuk Nik Aziz Nik Mat membenarkan orang Islam merogol bukan Islam.

Bangkit mempertahankan Nik Aziz yang dirujuknya sebagai "Tok Guru", Anthony Loke (DAP-Rasah) menyifatkan kenyataan Naib Pengerusi Wanita MCA Heng Seah Kie yang disokong Presiden MCA Datuk Seri Chua Soi Lek itu sebagai "paling biadap".

"Chua Soi Lek ialah presiden MCA yang paling biadap," katanya sambil menepuk meja.

Speaker Dewan Rakyat Pandikar Amin Mulia kemudiannya mematikan mikrofon Loke (atas) dan meminta anggota parlimen Rasah tidak membawa hujah politik dalam dewan.

Bercakap dalam Persidangan Agung Wanita MCA di Kuala Lumpur kelmarin, Heng menuduh PAS membenarkan merogol wanita bukan Islam sekiranya mereka tidak mematuhi kod etika pakaian Islam.

Heng membuat kesimpulan itu berdasarkan video lama Mursyidul Am PAS Datuk Nik Aziz Nik Mat yang didakwa menyebut wanita patut dirogol jika tidak menutup aurat.

"Daripada ucapan Nik Aziz, kami simpulkan bahawa Nik Aziz secara terbuka meminta orang Islam merogol bukan Islam, adakah saya benar?" tanya Heng di hadapan 1,032 perwakilan.

Dr Chua dalam sidang media selepas itu mempertahankan kenyataan Heng itu kerana mendakwa ia benar.

http://www.malaysiakini.com/news/212406


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

HARGA VITAMIN SHAKLEE. SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!

HARGA VITAMIN SHAKLEE.  SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!
HARGA BAGI SABAH&SARAWAK ADALAH MENGIKUT HARGA WM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.