Tak suka gangnam style tapi yang ni ai sukeee......

By
Advertisement

ohoiiiii...... saya tak minat PSY..... dan tak minat gangnam style beliau jugak...... tapi bila tengok video di bawah saya boleh jadi tersukeeee pulak...... sebabnya yang menari itu adalah seorang lelaki yang kacak :P

Amaran!!! Entri ini tidak sesuai untuk tatapan pemerhati politik tanahair. Ini entri gediks..... muehehe.

buat2 paham sudaaaa.......

apa yang gediks sangat ni pagi2 Jumaat ini.....???? istigfar...........

"Seorang perempuan yang baik tidak melihat lelaki lain dan tidak dilihat oleh lelaki lain"


Ni semua gara-gara ILUS..... lepas baca ILUS masuk pulak group ILUS dan berkumpul dengan peminat ILUS baru saya tau betapa gilanya mereka semua! Gila ILUS!!!  Dan lelaki dalam video di atas diangkat sebagai watak utama, hero ILUS. Maka semakin angau dan jiwanglah wanita2 dan gadis2 yang membaca ILUS. Yang 5 kali khatam pun ada.....??? (Aku baru 3 kali khatam dah kena pinjam ILUS aku ....... sabarrrrr.....kerinduan niiii)

Sila layan mata

hero dan heroin ILUS (gambar curik dr group ILUS)

apa??? kecik sangat??? okey tengok bawah lagiiii



hurmmm..... amacam???


last!!


Okeyyy...... cukuplah setakat nih......
tak baik melebih2 memuja lelaki hikhik......
apa pun tahniah kepada penulis novel ni MELUR JELITA.
Ladies yang belum beli ILUS cepat cari... (tertakluk kepada terma dan syarat: hanya kepada yg suka baca novel)

Ins. Ebrahim ~ I love youuuuuuuuu........
Firman ~ I love youuuuuuuu.......
Aku ~ I love you, Stupid! ( cehhhh....perasan tak habis2 kakak nih)

ps: sapa yang blur tidak paham apa kebenda yang aku gedik2kan ni bolehlah pergi  SINI.... wuhuuu... yeaaa nampak tak diva AIYANG DISAYANG di situuuu.....kekeke


credit kepada tuan punya gambar yang sangat pandai dan rajin mengedit.... anda memang jelita!

ohhh.... ASST pun saya dah ada.... dah khatam pat lima kali dah..... nnt saya ulas.


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

4 comments:

Amy said...

Aisey...hero ni hero Thailand ya????
patutlah tak biasa tengok....tapi ILUS mmg best.....boleh menjadi JIWANG gitu....tapi zaman gedik-gedik sudah berlalu...Oppsss!!!!...tak pernah gedixs pun...kekeke....jual mahal gitu!!!!!

aiyang said...

yup.... sama tak pernah tau gak pasal hero nih.... masuk dlm group ILUS baru tau..... hahaha..... gedik kat blog takpe.... jgn gedik kat luar... ngeee!

Melur Jelita said...

Salam ayang jelita,
terima kasih...tak sangka suka juga abang pedas...ekeke

aiyang said...

wsalam kak Melur Jelita,
itu sudah semestinyaaaaa!!!

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.