Pemuda tampan berubah menjadi anjing.... biar betul???

By
Advertisement

Haila macam2 perangai manusia nih. Ada  wajah yang tampan macam ni nak dihuduhkan pulak. Kononnya seni! Seni la sangatttt....cehhh.... 
Lelaki yang menggelarkan dirinya sebagai seniman ini telah mengambil kepala bangkai anjing dan menampal ke mukanya. Jom tengok.....


Inilah foto proses operasi wajah dari seorang pemuda tampan menjadi anjing :

1. Wajah awal
mengubah wajah menajdi anjing

2. Bahan dasar: bangkai kepala anjing
mengubah wajah menajdi anjing

3. Pengerjaan di sekitar mata
mengubah wajah menajdi anjing

4. Pengerjaan di sekitar telinga
mengubah wajah menajdi anjing

5. Menempelkan moncong
mengubah wajah menajdi anjing

mengubah wajah menajdi anjing

6. Hasil akhir : guk..guk..guk!!




uhukhukhuk..... tersangatlah huduhnya hokeyyy. 



✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

2 comments:

Tulus Sweet said...

takde keje dah ni....

Mak Wardah said...

Dah tak berakal

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.