HOT!!! Kehebatan Jet Lee Menepuk Lalat Sehingga Menjadi Kerepek Tempe

By
Advertisement
 -mynewshub

eeiiii...... tak suka  sebenarnya nak masukkkan video macam ni dalam blog!




Baru tahu ada subjek macam ni kat universiti
nak kata bodoh mereka ni semua pelajar U
nak kata takde didikan agama kang nnt mak bapak melenting
abis tu nak kata apa?
ooo....yg kutuk ni kolot la ye???

kesiannya...... dah macam penari porno!
kalau tak kerana ada sorang pelakon cantik yang terlibat agaknya tak ada sape yang nak ambik kisah pasal video macam ni.
kalau yang terlibat bukan beragama Islam tak ada la agaknya jadi kontroversi

so mak ayah yang baik sila ambil tahu apa subjek yang anak-anak ambil di U supaya mereka tidak tersalah pilih sbb kalau dah terpampang macam ni kat utube memang memalukan. 

memalukan? ye bagi mak ayah yg baik mesti tidak rela anak gadisnya mempelajari perkara macam ni..... ni tempah tiket ke neraka! mak ayah pun dapat saham sama. 






✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.