AlVin, Vivian dilayan bagai artis selebriti, siap jadi tetamu radio di malaysia, apa cerita??

By
Advertisement
Baca je lah kat SINI .

Memanglah menyampah tengok muka dua ni.... tapi yang stesen radio tu punya bebal tahap gaban sampai jemput dorang ni wat pe.... nak suruh pendengar dengar cerita seks mereka.... nak suruh pendengar muntah hijau gak ke.... (aku tak tau lah kalau ada yang suka nak dengar,  ada gak ehhh rakyat Malaysia ni yang sokong perbuatan dua orang mangkuk nih).

ooooo..... nak naikkan rating???
puiiii
(dua kali dah hari ni aku puiii dlm blog aku)

Aku baru tau kita ni duduk di negara yang terlebih maju. 

Yeahhh..... negara demokrasi la katakan..... 
perhimpunan aman itu haram
tayang video seks tu halal.

atau ni semua sebab menyahut cabaran menteri RAIS YATIM yang suruh rakyat nilai sendiri samada perilaku mereka nih boleh diterima atau tidak.
Tengok  SINI


Apalah nak jadi dengan negara ni nnt?






✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.