Nuffnang tak bayar duit?

By
Advertisement


Dah lebih 2 bulan tunggu cek nuffnang tau...... napa la tak sampai-sampai lagi cek.....mentang2 la banyakkkkk....... (banyak la sangaaaaattt) kuikuikui.

Ada la 8 bulan menabung.... punya la verangan dapat duit tu nak soping beli tudung ....ingatkan dapat la sebelum raya sekalinya ....hampesss (kuciwa tau).

Terima kasih kepada yg rajin klik iklan ye..... terutama pakcik  MAT INDERA hahaha dan tak lupa jugak kat pakcik GENDANG PERANG yg selalu datang mengorat.....ekekekeke. Kepada anda yang lain2 tu pun terima kasih daun keladi..... datang sini KLIK la lagi.

ps: Pakcik Nuffnang....... bilakah agaknya nak hantar cek.... sebelum raya haji boleh dapat tak.... nak beli kasut BATA laaa..... tapak kasut saya dah hausssssss....




✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

4 comments:

Hati Muda said...

PAKCIK PUN BELUM DAPAT. DAH KLAIM RM50 DAH 3 BULAN.. BELUM SAMPAI. INGAT ATI NAK DERMA KAT TABUNG LEBUHRAYA RAKYAT KELANTAN

hasrul hassan said...

HH dua kali apply utk keluarkan, dan dua kali kena reject. Tapi alhamdulillah, dapat gak kuarkan RM50 yang 3 tahun duk kumpul.

aiyang said...

ehhh pakcik.... gambar sapa tu....comelnya hihi. semoga niat baik pakcik akan terlaksana juga....sabarlah menanti

aiyang said...

ooohh.... ye saya ada baca di blog HH. bila reject lagi la lama nak tunggu

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.