cheese kek jejaka idaman malaya

By
Advertisement

Nampak cheese tu..... Allah..Allah.... sedapnya bila masuk dalam mulut uhhh.... terpejam2 mata.
Kumbang sekor tu ngengada je hinggap kat situ....  nak masuk mulut ngeri pulak (kuis ketepikan)
Ini kek kali yg kedua dalam masa 2 minggu.... (oiittt patutlah badan tuan blog ni gebuzzz wakakaka)
Tapi itulah hakikat,  betapa enak dan lazatnya kek ni....... sekejap je licinnn.
Ada yg nak resepi tak...... ??? 
Resepi tak leh kopipes kat sini sbb tuannya kata 'tak boleh' jadi kalau nak juga kena pergi rumah tuan punya resepi tu sendiri. Alaaa.... tak jauh mana pun....dekat je... jom ikut saya. Klik sini ekk.
Haaa.... jangan terkejut tengok tuan rumah tu.... jejaka kacak idaman malaya hehehe. 

Jadi itulah resepi yg saya ikut.... senangggg sangatttt. Jadi tunggu apalagi ye akak2 makcik2 semua.... marilah kita mengadun kek dan cheese. Pasti nnt akak2 dan makcik2 disayangi oleh suami ...heeee

ps: errr...sebenarnya kek tu bukan saya yang buat....saya order dr jiran je.... dan jiran saya tu yang tiru resepi tu....errr.....errr.....peace yoooo....







✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.