Nak lihat bagaimana rupa kentut..?

By
Advertisement

Haaaa.....
sapa kentut nihhh.......
he heeeee ~~~
kalau nak tau begini la rupanya kentut  tu yang selama ini sangat misteri tak terlihat dengan mata hanya ada bunyi dan bau sahaja

Foto-foto ini diambil menggunakan Kamera Thermal Image, yakni sebuah kamera yang menggunakan teknologi infra merah yang dapat mengesan hawa panas tubuh. Kamera ini pun mampu menangkap gambar asap kentut yang tak bisa dilakukan menggunakan kamera biasa.

tengok video ni pulak....

 agagagaga......pengsannnnn!!!! kalau nak tengok jenis2 kentut tengok sini
✿*~ tekan like jika suka dengan apa yang anda baca....tq ~*✿

3 comments:

YATZAKIE said...

memang pengsan la kalo kentut mcmni...komfom busuk gila..hahaha

aswadz said...

hahaha... gigih lak diorang wat research mcm mana bentuk kentut. ni mesti masa nak kentut cpt2 amek kamera thermal image.

Mak Wardah said...

Salam, suka n3 aiyang, unik & bijak sekali. Tqvm for that.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.