Gambar Abby Abadi berbuka dengan Norman, Memey - mesranya

By
Advertisement


Gambar Abby Abadi Berbuka Puasa dan Solat Maghrib Bersama Memey Suhaiza, Norman Hakim.
Masih lagi cerita mengenai Abby Abadi. Abby Melalui laman Twitternya, telah berkongsi gambar dia bersama anak-anak berbuka puasa dengan bekas suaminya, Norman Hakim dan Memey.
Selain itu, Abby turut memberitahu dia juga sempat bersembahyang Maghrib bersama berimamkan Norman Hakim. Di bawah ini dikongsikan gambar-gambar Abby Abadi ketika berbuka bersama Norman, Memey dan anak-anaknya.


harakahdaily

Alhamdulillah....... baguslah macam tu kan....
tak payah bersengketa berpanjangan demi anak-anak yang kian membesar
tapi kuatnya hati Abby, memang respeklah..... bukan semua perempuan setabah beliau. Semoga semua urusan dipermudahkan Allah swt.

✿*~ tekan like jika suka dengan apa yang anda baca....tq ~*✿

3 comments:

yusuflaili(Goku) said...

dalam hati hanya Allah yang tahu!!.

aiyang said...

betul....
semoga allah beri hati yang kuat untuk wanita-wanita seperti abby

RULZA said...

cantikknya telekung depa..:)

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.