eeiiiii sukeeenyaaa ..... Aaron Aziz jadi hero Adam & Hawa!!!

By
Advertisement
pagi td ternampak trailer ADAM & HAWA kat fb penulis AisyaSofea iaitu penulis novel ni.....
dan sekali tengok yang pegang watak Adam Mukhriz tu Aaron Aziz....... yahuuu sukenyaaa
suke...sukeeee!!!
novel jiwang yang ntah berapa blas kali aku khatamkan
tak makan tak apa
tak mandi pun tak apa
janji dapat layan novel tu hihiii
 tapi 
heroin  tu macam tak berapa best la
sepatutnya yang pegang watak Ain Hawani tu muda lagi sbb baru lepas SPM
macam Wawa Zainal ke... Siti Saleha ke....
apa pun harap2 drama ni best macam novelnya juga.
Chaiyokkk......
✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

3 comments:

Saleha said...

sapa heroinnya?

aiyang said...

entah... tak kenal

yusuflaili(Goku) said...

tak suka layan filem cinta cintun ni.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.