video anggota polis buli remaja yang ditahan tersebar!

By
Advertisement
kita memang marah dengan penjenayah
dan
kita juga rasa marah melihat penjenayah diperlakukan sebegitu oleh polis
dua-dua memang 'haramjadah' (pinjam ayat PM)
*khas untuk mereka dalam video shj
✿*~ kalau suka N3 jangan lupa tekan 'like' ye ...terima kasih ~*✿

9 comments:

Ahlil Bayti said...

Sentimen KEBENCIAN kepada PDRM anda sudah MENEBAL. Sekiranya anda lebih bencikan jenayah lebih daripada segalanya, anda TIDAK AKAN AMBIL PEDULI apa yang anggota Polis lakukan.. Namun sayangnya anda TERLALU BENCIKAN polis hingga penjenayah nampak terinaya.

Boleh diumpamakan anda lebih BENCIKAN Jabatan Agama Islam memukul orang murtad LEBIH DARIPADA orang yang telah dilaknat Allah sebab keluar daripada Islam.

p/s: Membuat jenayah tu Dosa kan? Memukul sbg pengajaran agar USAH berkelakuan mcm tu berdosa x?

Anonymous said...

kalau raja,menteri,vip yg kena tahan lak camane? boleh tak tlg sepak terajang mcm tu sekali... baru la adil...

aiyang said...

Bukan benci PDRM. sila baca ayat hingga habis. Memang penjenayah patut dihukum tetapi adakah dengan cara sepak terajang seperti melepaskan perasaan geram dan disuruh jilat ludah dekat lantai. atau mungkin saudara nak kata ini adalah cara polis jalankan soal siasat, takkan nak bagi penjenayah teh tarik pulak kan....

apakah hukuman bagi murtad... sila check balik.

aiyang said...

yuppp.... jangankan nak buat macam tu.... gari pun tak berani !

Jiwa Kacau said...

Yang baju merah tu paria.......

Ahmad Baruun said...

Jgn tny knp pdrm buat cm tu..tny apa sbb pdrm buat cm tu..

Ahmad Baruun said...

Jgn tny knp pdrm buat cm tu..tny apa sbb pdrm buat cm tu..

Ahmad Baruun said...

Jgn tny knp pdrm buat cm tu..tny apa sbb pdrm buat cm tu..

Unknown said...

Apa yg kau cakap tu betul....tak de sebab kenapa polis buat mcm tu..sah itu adalah penjenayah..apapun soalan berbalik...andai terjadi jenayah dalam keluarga kamu..apakan amarah kamu pada jenayah dengan perkataan?

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.