Lelaki ini tidak sedar penisnya dicuri ketika tidur

By
Advertisement

Fei Lin Penis
Fei Lin terbaring di rumah sakit setelah pencuri memotong penisnya
Macam-macam.......hehehe......
apa la motif pencuri tu ehhh.......
Thieves stole a man's penis while he slept, according to police.
Fei Lin, 41, of the Niqiao village near Wenling City, in east China’s Zhejiang province, told police he was asleep when the thieves burst into his room and put a bag over his head, according to a photo caption sent to The Huffington Post by CEN/EUROPICS.
"They put something over my head and pulled down my trousers and then they ran off," Lin said. "I was so shocked I didn't feel a thing - then I saw I was bleeding and my penis was gone."
Police believe the attackers were jealous lovers of several local women whom Lin was having affairs with. Lin denied taking part in any infidelity.
Emergency workers and police searched for Lin's anatomy but turned up nothing. The penis thieves are nowhere to be found, but police said they're looking for the jealous lovers.


✿*~ dah baca n3 tekan 'like' yeaa... ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.