Layan Apam Polkadot Pun Best.....

By
Advertisement
hai semua
assalamualaikum :)
n3 hari ni nak gedik2 sikit cerita pasal apam polkadot
demam polkadot dah melanda negara
bukan baju dan tudung je yang bercorak polkadot
apam pun dah disuntik dengan  unsur dot-dot
maka jadilah 'apam polkadot' 
dengan pelbagai warna yang ceria
meriahhhhh
jom tengok gambar.....


 
tembam dan gebuzzz kannn .....:)
hik2
hanya orang yang rajin je dan sabar je yang sanggup ambik tempahan buat nih
kalau yang rajin makan je tapi tak rajin nak buat tu boleh la oder  dengan tuan dia

harga sebiji = 30 sen

yang pack macam ni = RM 1.60 setiap pack


yang ni namanya apam lady bird
tapi tu belum masak 
dah masak rupanya jadi macam ni

haaaaa....... nahhh dikkk
berani tak nak makan ?
wakakakaka
tapi mak2 suka sangat tempah ni untuk anak2 mereka
harga yang ni sebiji = 35 sen

jadi kepada sesiapa berminat bolehlah calling2 tuan apam nih
017 638 5989 - ieta 

✿*~ kalau suka N3 jangan lupa tekan 'like' ye ...terima kasih ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.