Gediks sangat ke perempuan melayu nih?

By
Advertisement



boleh baca tak tulisan tu



kikikikiki
jangan sentap okey.....
gambar ihsan fb

✿*~ kalau suka N3 jangan lupa tekan 'like' ye ...terima kasih ~*✿

8 comments:

Zamani said...

hehe,betul jgk tu..

TERBAIK.my said...

Hahahahaha..
Memang TERBAIK!! XDD

RULZA said...

hihi..anak melayu kita lani dah senang..apa barang angkat berat2..lagipun adat melayu perempuan takleh buat kerja berat..hihi..mana mau depa..

Saya dulu lepas ayah takda setiap bulan angkat tong gas naik tingkat 4..sebabnya tukang angkat gas tu tak larat nak bawa naik atas..huhu..:)..

aiyang said...

tak tau la sapa punya ayat ni Rulza... tapi ada yang marah (terbaca kat fb seorang penulis).... hahaha

uhhh....berat tu tong gas.... kalo saya terpeleot dah tu

aiyang said...

memang adakan orang yang jiwang mcm tu....haha

aiyang said...

kikiki... ha ah terbaik tapi bg yang terasa tu memang makan dalam laaa

yusuflaili(Goku) said...

dan di negara arab juga banyak lahir sri kandi.

aiyang said...

betul tu....:)

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.