Sokong iklan arak di facebook, Zizan Raja Lawak dimaki peminat!

By
Advertisement

oitttt.....melampau nih....ini bikin panassss tau takkk???
sorang peminat zizan dak ganu juga mengamuk bila tengok iklan arak dalam fanpage Zizan.
Menurut dak ganu nih ni semua kerja admin yang buat fanpage tu yang nak cari duit dengan cara mudah dan mempergunakan kepopularan zizan nih.
tengok...tengok!


pendedahan siapa di sebalik zizan

pendedahan siapa di sebalik zizan

pendedahan siapa di sebalik zizan


Tak kan lah Zizan sempat ada masa nak layan benda-benda share iklan macam nie. Lagi pun si Zizan nie memang busy dengan Juliana Evans dan dia nak update status pun melalui Twitter jer.
Ini semua kerja admin Fanpage Facebook Zizan yang bengong di mana beliau mengaut keuntungan melalui iklan tersebut. Satu klik dah 20 sen, kalau 10 orang klik dah jadi RM2. Bayangkan kalau 2000 yang klik? Wow! Pakcik Kayo! Memang tak senonoh kerja admin Fanpage Facebook Zizan nie.
Perkara nie telah mengundang kemarahan ramai peminat-peminat Zizan yang hari-hari follow perkembangan beliau di Facebook mahu pun Twitter. Tapi yang best’nya, link iklan arak tu dah kena delete oleh admin dalam masa beberapa minit selepas di’post jer. Kalau korang peminat si Zizan Raja Lawak nie, baik korang unlike jer Fanpage Facebook Zizan, sebab memang bukan dia yang update kat wall tu pun. Memang dasar nak cari untung dengan cara singkat jer admin Fanpage Facebook Zizan. 
Tak pasal-pasal si Zizan kena kutuk dan kena maki oleh peminat-peminat… :p


 http://rilekslah.com/zizan-raja-lawak-dikutuk-peminat-sebab-sokong-iklan-arak/#ixzz1y8xkOOiu


✿*~ kalau suka jangan lupa tekan 'like' ye ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.