Hanya kerana berebut laluan leher gadis terkulai ditetak

By
Advertisement





gadis di bunuh kejam di China.
Pada 23 Jun 2012 seorang gadis 20an, dikatakan berjalan sambil menarik bagasi di sebatang jalan yang sibuk. 
Gadis tersebut kemudian bertembung dengan seorang lelaki 30an, yang sedang membawa keranjang kayu yang dipenuhi dengan botol-botol kosong yang dikutip sekitar kawasan.
Disebabkan kedua-duanya mempunyai barang untuk diheret dan tidak mahu mengalah maka tercetuslah perbalahan.
Lelaki itu naik berang dan kemudian mengambil parang daging yang ada di dalam trolinya.
Akhirnya dalam sekelip mata sahaja gadis tersebut rebah dalam keadaan berlumuran darah.

lelaki tersebut akhirnya berjaya  ditahan pihak berkuasa.
西安:24岁拾荒男东大街砍死21岁女子

moralnya perempuan jgn nak ego atau eksen sangat bila berhadapan dengan lelaki. Walau kau perasan kau cantik tapi kalau lelaki yang ada dihadapan kau tak pandang pun pada muka cantik dan keseksian  ni la jadinya...  lelaki bila otak dia letih atau dia kurang waras ada dia kesah kau perempuan cantik atau seksi...buang masa je bergaduh dengan lelaki hanya kerana perkara kecil....walaupun muka dia hensem macam kat atas tu....errrr hensem ke tuh.


✿*~ kalau suka jangan lupa tekan 'like' ye ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

HARGA VITAMIN SHAKLEE. SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!

HARGA VITAMIN SHAKLEE.  SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!
HARGA BAGI SABAH&SARAWAK ADALAH MENGIKUT HARGA WM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.