Betul ke Jejaka Murtad Malaysia Yg Nak Bunuh Diri Sudah Bertaubat......? Jom Siasat

By
Advertisement



Hari aku nak buat n3 pasal jejaka hot sorang nih la.
Engkorang ingat tak kes yang menggemparkan baru-baru ni pasal jejaka yang kononnya dah murtad dan tulis status kat fb nak bunuh diri tu.
Heboh bloggger2 buat n3 pasal dia... fb pun banyak share cerita dia.
Apa la dah jadi dengan dia sekarang ni ekkk....
kepada sesiapa yang tak tahu apa kisahnya boleh buka SINI

Tadi ada seorang anon telah komen bawah n3 tu....'katanya dia dah taubat'

Betul ke...?
Kalau betul alhamdulillah

TAPI................TAPI............ TAPI

aku ada rasa ralat....bukan sikit.....banyakkkk.
bila aku baca komen2 di bawah status dia...... ada yang suka dengan perubahan dia. Ada yang mengutuk....kata dia tipu mempermainkan Islam.
entahlah..... aku pulak malas nak buat analisis. 
Jadi kepada sesiapa yang rajin nak menyelidik atau nak siasat boleh la pergi https://www.facebook.com/EdwardMartinJesus?sk=wall
nama fb dia sekarang bukan martin jesus lagi tapi Muhammad Syahir.

ps: dik akak bukan la nak menyibuk busy body tau....  niat akak post n3 nih satu je.... kalau nak bertaubat, bertaubatlah sungguh2 ye....semoga allah memberi hidayah kepada mu....sekian.



0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.