Pasang Pendinding Blog Pun Entri Kena Curi?

By
Advertisement

Blog korang ada pendinding tak?

Pendinding blog? 

Apakah???

alaaaa.......pendinding supaya n3 korang tak kena curi....tak kena copy.

tengok ni

ni la dia pendinding blog......muehehe
nama lain DISABLE RIGHT CLICK.

blog ni kalau ada yang perasan kejap pasang kejap tak pasang pendinding...ikut mood tuan tanah ....kalau angin kedekut mari maka takde harapan la korang nak copy n3 dari blog ni hehehe. (sapa copy n3 blog ni tuan tanah tetiba melatah...muahaha) TAPIIIIIIIIIIIIII...... pendinding ni tak ampuh punnnnn....... letak la mentera apa pun ....amaran apa sekalipun n3 tetap boleh di copy.....nak tau caranya??? RAHSIA.....yang tu kena tuntut ilmu. Nak tuntut ilmu ada syarat....syaratnya mudah jeee......jadi follower dulu....heeee.

ok lalingggg.......muahhhh



0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.