KULIAH PERDANA UAI DIBATAL KERANA ARTIS KPOP ?

By
Advertisement



BERITA GEMBIRA BUAT SEMUA BELIA MALAYSIA
selama lima hari berturut kalian belia negara akan dihidangkan dengan jamuan tersangat istimewa dari pihak kerajaan
berhiburlah korang puas-puas
konsert semua ni halal ye....
tak haram
hari ni je Khamis malam Jumaat ada unsur2 ketuhanan (ok la tuh)
lain-lain malam adalah bertaraf antarabangsa, rock, lawak bodoh pun ada...heee
jadi bergumbira la semuaaaaa
yeeeeeaaaa
MALAYSIA BOLEEHHH
HIDUP UMNOOOOO
PEJUANG BANGSA DAN AGAMA
uhuukkk




sabo la ustaz
nak wat camne
Malaysia ni UMNO yang punya

1 comments:

Anonymous said...

maaf kawan2... jangan salah sangka.. pembatalan kuliah tu bkn sebab kerajaan halang.. azhar idrus tukar tempat ke puchong.. tiada perbalahan.. jangan salahkn sesapa...

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.