Ketua BERSIH 4.0 tu rupanya tokey ikan, Sekinchan Ikan Bakar

By
Advertisement
bersih

Penganjur demonstrasi 24 dan 25 Mei di hadapan kediaman Datuk S Ambiga akan melelong tapak perniagaan di lorong tersebut bermula pada harga RM2,000.

Pengerusi Majlis Bertindak Peniaga-peniaga Kuala Lumpur Datuk Jamal Md Yunus berkata lelongan itu untuk menampung kos mereka untuk menganjurkan demonstrasi berkenaan.

Katanya, mereka juga akan memohon kepada Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) untuk demonstrasi dengan membuka gerai tersebut.

Kataya lagi, mereka akan tetap meneruskannya tindakan demonstrasi di hadapan kediaman pengerusi bersama BERSIH itu walau tanpa kebenaran DBKL.


lihat lagi gambar-gambar

kayanya.....rimbunphotography

 hensomnya kereta sebelah tu....utusan.

ooooo......tokey sekinchan ikan bakar

 pengendali 30 buah Kedai Ikan Rakyat 1Malaysia (KIR1M)
metro

sah terbukti dia memang seorang usahawan....hehehe

suka-suka je buat tapak berniaga depan rumah orang

bida-bida bagai

ohh...plzlahhh......jangan la memalukan melayu dan islam lagi

menonggeng buntut dah

pasni apa pulak

ternak lembu kak Jat depan rumah Ambiga?

ekekeke



5 comments:

Anonymous said...

produk ori keluaran umno...tak habis2 buat onar.

Anonymous said...

Kite pakat boikot jalinan kedainya.Bior dio terlopong le nie pun bisnis dah down kurang dapat tempahan kerajaan negeri Selangor.Dasar ushawan UMNO takdo support gomen susah le nak jadi kayo.Hidup bergaya akhirnya jadi muflis macam ADUN Kuala Nerang.

[ nazreen_mcd7213 ] said...

gni la org melayu... melayu same melayu doh hancurkn org melayu. sampai bile2 le gni org melayu. skit2 umno skit2 pas skit2 pkr. org melayu ni dok hentam Tambiga... org melayu buat pe? hentam same sendrik. cukup 5 thn... melayu ilang le kat MALATsia nie... melayu boikot melayu. ape kes.

X Lupa Dot Com said...

@[ nazreen_mcd7213 ] admin tu nak menyedarkan..i sendiri pun malu jadi melayu..awk x pernah malu ker..atau bangga,Sapa paling ramai buang baby tong sampah?sapa paling ramai meragut dan membunuh?sapa paling ramai isap dadah?

kan lebih baik solat hajat jer depan rumah sana.Kalau duk balas mcm tu.nanti org bersih balas balik.. balas membalas sampai bila?

Anonymous said...

X Lupa Dot Com

kau tu melayu islam ke duk tayang gambar perempuan macam tu?jangan cakap solat hajat,solat sunat dua rakaat pun tak lepas.cakap tak serupa bikin.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.