Hepi Besday, Datuk Jamal!

By
Advertisement

EHH...... Maaf terlewat buat ucapan....sebab sebelum ni saya tak kenal Datuk.

Memang bukan calang-calang orang Datuk Jamal ni. Tengok gambar-gambar kat bawah.

Hebatkan....... inilah gaya hidup pemimpin UMNO. 

Inilah pemimpin yang engkorang sanjung dan puja-puja.
Almaklum anak MELAYU.
Yang akan membela nasib orang Melayu dan Islam.
EHHH......
Islam TERBELA.....?
MACAM Ni........?





















































































































































































































































































ye laa......betul la tu.
semua pun melayu
datuk tu dan isteri dia melayu
artis2 yang hadir melayu
bila melayu dah tentu la ISLAM
EHH.....
Orang Islam  macam tu ke.... perempuan seksisss....
sumber rimbunphotography. (yang jadi popular sekelip mata kiki....)
ehh....
kalau engkorang ada masa baca la komen2 kat bawah posting blog tu..... dari situ 
engkorang boleh nampak berapa banyak sanjungan yang Datuk Jamal dapat 
atas jasa baiknya membantu peniaga-peniaga yang kerugian semasa 
BERSIH 1,2,3 hari tu. Sekian.



Ehh....
lupa nak masukkan tadi
engkorang kenalkah siapa individu bawah ini
tahukah kalian 'seorang' orang Melayu di Msia ini telah memberi gelaran 
BAPA KAFIR kepada beliau. baca sini
Tidakkah engkorang berasa aneh?
Tidakkah engkorang berasa keliru?
sedih?
adakah yang rasa terharu?
sayuuuuuuuuu....?
sayang tok guru!




1 comments:

gelorahatimuda said...

aduh peha tu ... aduhhhh sakit ni.. tolongggggg!!! tak stim langsung.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.