euwww...... lihat ni bagaimana lelaki buat payudara montok!

By
Advertisement
 agagagaga.....
kreatif jugak spesis nih ye
memang nampak keseksiannya walau ada keseksaan disebaliknya
ohhh...aku lebih suka panggil meka ni 'cik pon'
kat area rumah aku ada satu kedai tomyam yang dipelopori golongan ni
malam-malam ramai la spesis ni lepak kat situ
body dorang ni memang seksis....langsing jeee
aku pun jelosss wakakaka
tapi
ada sorang tu buat aku teringat2 pulak
dia ni aku jumpa masa kenduri jiran aku kat sini
cantikkkkkkk.....ayuuuuuu.......lawaaaaaa.....sopan santun...pemaluuuu
fuhhhh
kalau aku perempuan ni pun boleh ternganga tengok tak tau la macam mana lelaki tengok
mau ada yang ajak kawin...ahaksss
cettt....berdosa tau!
haram ni...... HARAM!

ps: aku ternganga sebab dia lelaki lebih ayusss dan pemalusss dari akusss wanita sejati.....hikhikhik

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.