Cerita Dalam Tandas Lagi.........saksikan gambar2 yang mengejutkan

By
Advertisement
sebenarnya aku tak suka nak citer hal dalam tandas ni
geliiiiii weiiii
tapi cerita ni la yang hot sekarang
eeehhhh.......korang mesti suka dan teruja kan?

wekkkk......:P

wakakaka
jangan marah haaaa.......

sebenarnya ni haaaa
pasal makhluk niiii
eeeiiii........
sapa berani main dengan makhluk ni kat dalam tandas sila angkat tangan
licin-licin .....
sejuk-sejuk.......
panjang lagiiiiiiiiiiiii
eeehhhh.....???
te heeee heeee

errrr tengok la sendiri
|
|
|
|
|
|
               

eeeiiiiii
cakkk......
nah ambik kau....!!!
TAIPEI (Reuters) – A Taiwanese man became a sitting target for a snake, which bit his penis as he sat on the toilet at his rural home, local media reported on Monday.
“As soon as he sat down, he suddenly felt a knife-like pain and reacted instinctively by standing up,” the China Times said. “When he looked down, he saw the big snake.”The 51-year-old man, from Nantou County, was under medical care with minor injuries, a director at Puli Christian Hospital said.“As soon as he has passed the risk of infection, he can go,” the director, who declined to be named, said. “A snake’s mouth isn’t always clean.”Local television images showed the black and yellow reptile, reportedly a species of rat snake, being uncoiled and plucked slowly from the toilet bowl.

jadi.....sila berhati-hati sebelum duduk kat tandas terutama tandas awam kat zoo (mana tau ada yang terlepas),  kat taman rekrasi..... yang banyak semak-semak tu..... tandas kat rumah, kat sekolah dll.

2 comments:

RULZA said...

camana ek dia boleh masuk..seriau betul..kalau rumah kat bendang tu pun kena hati2 jugak..pernah jadi kat umah tok, ular dok lam tandas..ewww..

Cik mama said...

Umah cik mama penah tau ular duk kat dlm magkuk, memh geli gilerr.. sampai nak nagis rasanya.. geli+takut+jijik+ huhuhuhuhu

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.