Akta Keterangan (Pindaan) 2012 - akta apa nih?

By
Advertisement



sungguh aku  tak paham dengan akta baru nih.....nampaknya aku kena jaga2 la tak boleh dah nak tepek n3 pasal hal-hal semasa yang hot dalam negara terutama yang berkaitan dengan politik .....kena buat ayat-ayat pujian je la pasni ye....
pastu kena hide la tempat komen kat blog nih.....kang mana la tau ada orang yang 'jaki' dengan blog aku nih pi tulis komen berasap2....(walhal blog ni tak popular pun dan tak byk komen pun) tapi manalah tau kannnn......... ada dajal nak pedajal....hehehe.......tak pasal2 pulak aku nak kena buktikan tu bukan aku yang tulis....haishhhh semakin hari semakin demokrasi la negara aku nih.....sukanya aku....sayang sangat kat tuan-tuan yang buat akta baru nih. muaaaahhhhhh......
 

baca lagi kat blog nih ye....
Read more: http://amenoworld.blogspot.com/

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.